MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'da adaylık istifası... Temiz, Bornova için yola çıktı
Yerel Yönetimler
1 Aralık 2023 Cuma 14:47

Karşıyaka'da adaylık istifası... Temiz, Bornova için yola çıktı

Karşıyaka Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Güney Temiz, görevinden istifa ederek Bornova Belediye Başkan Adayı oldu.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili takvim işlemeye devam ediyor. Kariyerine belediye başkanı olarak devam etmek isteyen çok sayıda isim belediye başkanlıklarına talip olmak için başvurularını yapıyor. CHP’de ise adaylık başvuruları 5 Aralık’a kadar yapılacak. Kamu kurumlarında çalışanların adaylık başvurusu için ise bugün son gün…

Karşıyaka’da Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Güney Temiz belediye başkan aday adaylığı için istifasını verenler arasına katıldı. Güney, Bornova Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kskli
 1 Aralık 2023 Cuma 19:37
Karşıyaka da kısa zamanda inanılmaz başarılı işler yaptı başkan yardımcısı oldu etkinliklerde elinde bira şişeleriyle dolaştı artık Bornova düşünsün :)
 Fatih önen
 1 Aralık 2023 Cuma 18:13
Bu arkadaş kamil vekilin danışmanıydı. Tekrar aday gösterilmeyince Karşıyaka Belediyesine gitti. Oradan bir anda başkan yardımcısı olup şimdide bornovaya aday oldu. Hızlı koşan at misali kişisel hırsları zarar verebilir. Yolu açık olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz