MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka'ya Rıdvan Şimşek'ten destek geldi
Spor
20 Temmuz 2021 Salı 17:54

Karşıyaka'ya Rıdvan Şimşek'ten destek geldi

TFF 3'üncü Lig ekibi Karşıyaka'nın eski futbolcularından Rıdvan Şimşek, kulübe destek verdi. Yeşil-kırmızılıların altyapısından yetişen Timuçin Aşcıgil, Ali Say ve Orhan Ovacıklı'nın ardından Karşıyaka'da tarihinin en yüksek bonservis bedelini kulübe kazandırıp Beşiktaş'a transfer olan Rıdvan Şimşek 10 adet kombine alarak destek oldu.

Geçtiğimiz sezon TFF 1'inci Lig'de Play-Off finalinde Altay formasıyla Süper Lig'e çıkma sevincini yaşayan deneyimli sağ bek Rıdvan Şimşek, "Karşıyakamızın bu durumda olması içimizi acıtıyor. Transfer yasağının kalkması camiaya bir heyecan getirecek. Umarım Karşıyaka Spor Kulübü geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkarmıştır" dedi.

İsminin altyapısından yetiştiği Karşıyaka ile çıkan transfer söylentileri hakkında da konuşan Rıdvan Şimşek, "Karşıyaka hangi ligde olursa olursa olsun istenildiği takdirde seve seve geri dönerim, para konuşmam. Karşıyaka benim yuvam, bize yakışan bu enkazı hep beraber kaldırıp Karşıyaka'yı iki senede 1'inci Lig'e taşımak. Beni ben yapan Karşıyaka'dır" ifadelerini kullandı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz