MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa 29 Ekim'i Şevval Sam ile kutlayacak
Yerel Yönetimler
25 Ekim 2021 Pazartesi 10:33

Kemalpaşa 29 Ekim'i Şevval Sam ile kutlayacak

Kemalpaşa’da Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıl dönümü, gerçekleştirilecek etkinliklerle doyasıya kutlanacak

Her Milli bayramda Kemalpaşalı vatandaşlara, bayram coşkusunu düzenlediği organizasyonlarla eksiksiz yaşatan Kemalpaşa Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da gerçekleştireceği bir dizi etkinlikle Cumhuriyet coşkusunu tüm ilçeye yayacak.

FENER ALAYI VE ŞEVVAL SAM KONSERİ
İlk olarak, 28 Ekim Perşembe günü, 8 Eylül İlköğretim Okulu Bahçesi’nden başlayacak Fener Alayı yürüyüşü, saat 19:00’da Rekreasyon Alanı’nda son bulacak. Ardından,  konser programıyla 28 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Cumhuriyet Bayramı kutlanacak. Kemalpaşa Rekreasyon alanında gerçekleşecek konser programında ünlü sanatçı Şevval Sam, Kemalpaşalılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

“BİSİKLETİNİ AL GEL”
Son olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Bisikletini al gel” etkinliğinde çevre duyarlılığına ve sağlıklı yaşama vurgu yapılacak. 31 Ekim saat 10:00’da, Çınar Mahallesi girişinden başlayacak etkinliğe ilginin yoğun olması bekleniyor. Parkuru tamamlayan vatandaşlara katılım sertifikası verilecek.

“CUMHURİYET BAYRAMIMIZI TEK YÜREK KUTLAYACAĞIZ”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında konser, fener alayı ve bisiklet parkuruna tüm Kemalpaşalıları davet eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Cumhuriyet coşkusunu düzenlediğimiz etkinliklerle tüm Kemalpaşa sokaklarına yayacağız. Cumhuriyetimizin 98.yılını hep birlikte tek yürek kutlayacağız. 28 Ekim akşamı saat 20:00’de konuk sanatçımız Şevval Sam vatandaşlarımıza keyifli bir konser verecek.31 Ekim günü ise Cumhuriyet için birlikte pedallayacağız.Tüm halkımızı ücretsiz düzenlenen bu etkinliklere davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz