MENÜ
İzmir 15°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan Özfatura'ya vefa ziyareti
Politika
23 Ekim 2021 Cumartesi 20:59

Kılıçdaroğlu'ndan Özfatura'ya vefa ziyareti

Aydın'daki programı sonrası İzmir'e geçen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Selçuk Belediyesi'ne ve İzmir Büyükşehir Belediye eski başkanı Burhan Özfatura'ya ziyaretlerde bulundu.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları İl Başkanları'nın "Kotalar bize dar, hedefimiz iktidar" başlığı ile Aydın Kuşadası'nda düzenlediği programdan sonra İzmir’e geçti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki parti yöneticileri İzmir yolunda Selçuk Belediyesi’ni ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu ziyareti sosyal medya hesaplarından duyırdu. Sengel paylaşımında "Günümüzün en güzel anları… Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizleri bir kez daha onurlandırdı. Ve kentimize şeref verdi. Farkında mısınız? #geliyorgelmekteolan" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Burhan Özfaturayı evinde ziyaret etti. Ziyaretle ilgili CHP İl Başkanı Deniz Yücel ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından “Genel başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte, 1984 - 1989 ve 1994 -1999 dönemlerinde İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı yapan Sn. Burhan Özfatura'yı ziyaret ettik.”  paylaşımında bulundu.

Ziyarete ilişkin konuşan Burhan Özfatura, “Kemal bey ile dostluğumuz çok uzun yıllara dayanıyor. Daha önce bir araya gelecektik ama benim sağlık sorunlarım nedeniyle erteledik. Sağolsun ziyaretime geldi. Çok memnun oldum. Allah razı olsun. Eski iki dost olarak dertleştik, birbirimizin hatrını sorduk. Ziyaretinden gayet memnun oldum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz