MENÜ
İzmir 19°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kınık'ta Cumhuriyet coşkusu 5 gün sürecek
Yerel Yönetimler
25 Ekim 2021 Pazartesi 09:13

Kınık'ta Cumhuriyet coşkusu 5 gün sürecek

Kınık Belediyesi, Cumhuriyet’in ilanının 98. yılı nedeniyle 5 gün sürecek etkinlikler düzenleyecek. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 5. gününde Derya Uluğ konseri ile son bulacak.

Kınık’ta Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 26 Ekim Salı günü Grup Kor Gençlik Konseri ile başlayacak. 27 Ekim Çarşamba günü birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı Atatürk çocukları şenliği ile çocuklara Cumhuriyet sevinci yaşatılacak.

Kınık’ta Bayram coşkusu 28 Ekim Perşembe günü, Kınık Belediyesi  Sosyal Tesisleri'nde satranç turnuvası düzenlenecek. Aynı gün Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Atatürk konulu resim sergisi açılışı olacak ve sonrasında çelenk sunma töreni yapılacak.

Kutlamaların devam ettiği 29 Ekim Cuma günü ise Kınık Şehir Stadyumunda Cumhuriyet Bayramı kutlama programı gerçekleşecek.

Kınık’ta Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 30 Ekim Cumartesi günü, Cumhuriyet korteji yürüyüşü, fener alayı ve ardından ünlü sanatçı Derya Uluğ'un  konseri ile son bulacak.

Kınık halkı ile Cumhuriyet coşkusu yaşamanın heyecanı içerisinde olduğunu dile getiren Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Bizler Cumhuriyet sevdalıları olarak bu yılda her yıl olduğu gibi heyecan ve mutluluk içerisindeyiz. En büyük bayramımızı büyük bir coşkuyla ve gururla kutlayacağız. Cumhuriyet, milletimizin tarihindeki en önemli gurur tablolarından biridir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz