MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kız kardeş Koştu'dan 'mal varlığı' açıklaması... Bergama'yı sarsan iddia!
Yerel Yönetimler
22 Ocak 2024 Pazartesi 13:19

Kız kardeş Koştu'dan 'mal varlığı' açıklaması... Bergama'yı sarsan iddia!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil, ağabeyinin malvarlığıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Koştu'nun malvarlığının aile geliri olarak açıklanmayacağını belirten Özyeşil, "Başkan Koştu mal varlığını açıklasın" çağrısında bulundu.

EGEDESONSÖZ- Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil, ağabeyi Hakan Koştu'nun malvarlığıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Hale Koştu, ağabeyinin İstanbul, Almanya ve Bergama'da villalar aldığını belirterek "Yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil" dedi. Belediye ihalelerinde de usulsüzlükler olduğunu kaydeden Koştu, seçimlerde ağabeyine oy vermeyeceğini söyledi. 

Hale Koştu Özyeşil'in paylaşımı şöyle: 

"Başkan Koştu malvarlığını açıklasın!

Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun öz kardeşiyim.

Sosyal medyada daha önceki paylaşımlarımız ve kamuoyundaki konuşulanlardan tarafımıza gelen sorular üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum.

5 yıl önce abim kirada otururken Belediye Başkanı olduğu dönemde Bergama, İstanbul ve Almanya'da aldığı villaları ve yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil.

Hakan Koştu'nun kardeşi olarak bu malvarlığını açıklayacak ailemizin ek geliri yoktur. Hakan Koştu belediye başkanı olmadan önceki ailemizin mütevazi yaşam standardı da bellidir. Hakan Koştu'nun malvarlığındaki artışın ailemizin ek gelirinden kaynaklandığı bahanesinin gerçek olmadığını açıklamak isterim. Belediyede yapılan usulsüz ihalelerin detayı incelendiğinde gerçekler ortaya çıkacaktır.

Bu nedenle Cumhur İttifakı'nda Hamza Dağ'a oy vereceğimizi ama Hakan Koştu'ya asla oy vermeyeceğimizi bildirmek isterim. Partimizin ve ailemizin itibarını korumak nedeniyle bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İzmir
 24 Ocak 2024 Çarşamba 14:00
Hamza Dağada oy verme o da abinin laciverti
 Fatih ceylan
 23 Ocak 2024 Salı 22:01
Başkanım çık mal varlıgını açıkla iddaaları çürüt fısıltı siyasetine son ver
 Deniz Kerte
 23 Ocak 2024 Salı 08:07
Aklına simdimi geldi. Biliyordun da neden seçim dönemini bekledin. Bir sürü soru geliyor insanın aklına. Ama aciklar herhalde malvarlığını...
 Ati mi ate mi?
 22 Ocak 2024 Pazartesi 18:13
Aklı kıt etki ajanları kendinizi bile etkileyemiyorsunuz. Rüşvetin nesini kıskanacakmış. Çüş artık.
 Tengri Biz Menen
 22 Ocak 2024 Pazartesi 17:14
Çok basit, Başkan olmadan önceki mal varliği ile şimdiki mal varliği arastırılır. Aldığı maaş karşılıyor ise sorun yok. Karşılamıyorsa....
 cumaovalı
 22 Ocak 2024 Pazartesi 16:26
basit olanı yap açıkla
 İzmir'li
 22 Ocak 2024 Pazartesi 15:34
100.000 TL civarındaki Belediye başkanlığı maaşı için insanlar deli gibi belediye başkanı olmak istiyor ve milyonlarca lirayı seçim kampanyalarında batırması,belediye başkanlığı ve hizmet aşkından olması pekte inandırıcı gelmiyor.
 şaşırdık mı
 22 Ocak 2024 Pazartesi 15:04
Ben şaşırmadım, partisinin yaptığını yapmış demek ki! Bunlardan hırsız çıkmazsa şaşırıyorum artık!
 gerçekler
 22 Ocak 2024 Pazartesi 14:55
türkiyede bir adım ileri gidersen ilk fesatlanan aile ve akraba olur. düşmanın olacağına 2 akraban olsa yeter
 Vural Dinç
 22 Ocak 2024 Pazartesi 13:43
Kız kardeşinin bu açıklaması çok manidar hakan başkan düsüst bu konuda kız kardeşinin ağabeyine bir düşmanlığı var hakan başkandan aykırı bir iş yapmasını istediyse yapmadıysa nedeni bu olabilir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz