MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İl Başkanı Şahin, TÜRKAV buluşmasında konuştu: 15 Temmuz'da siz olmasaydınız...
Politika
5 Temmuz 2021 Pazartesi 16:04

MHP İl Başkanı Şahin, TÜRKAV buluşmasında konuştu: 15 Temmuz'da siz olmasaydınız...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) İzmir Şubesinin Genel Kuruluna katıldı. Genel Kurulda konuşan İl Başkanı Şahin, “Düşünüyorum da 15 Temmuz’da sizler olamasaydınız neler olurdu? Aldığı devlet sorumluluklarını eli kanlı terör örgütü FETÖ’ye, PKK’ya ve CIA’ya satanlara karşı verdiğiniz mücadele ile devletimiz dimdik ayakta" dedi.

MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in talimatlarıyla Ali Işıklar tarafından bindokuzyüz seksen dokuz yılında kurulan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nın İzmir Şubesi geçtiğimiz gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ülkücü-Türk Milliyetçisi devlet memurlarının çatı kuruluşu olan TÜRKAV’ın İzmir Şube başkanlığına Birol Demirci tekrar seçildi. TCDD Alsancak Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurula MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve il yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Ülkücü Memurların coşkulu genel kuruluna MHP İzmir İl Başkanı Şahin’in konuşması damga vurdu. Şahin yaptığı konuşmada, “Sizler binlerce yıllık Türk devlet geleneğinin, hizmet ve güven anlayışının ete kemiğe brünmüş dava adamlarısınız. Siz haksızlığa karşı hakkı, bölücülere karşı birliği, yolsuzluklara karşı da kul hakkını gözeten Devletin Asil Evlatlarısınız. Sizlerle gurur duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.

ONLAR SATAR, İHANET EDER, HAK YER!
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çok önemli geçtiğini sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Düşünüyorum da 15 Temmuz’da sizler olamasaydınız neler olurdu? Aldığı devlet sorumluluklarını eli kanlı terör örgütü FETÖ’ye, PKK’ya ve CIA’ya satanlara karşı verdiğiniz mücadele ile devletimiz dimdik ayakta. Ülkücü Türk Milliyetçisi devlet memurları işte bu yüzden çok önemli. Onlar satar, onlar ihanet eder, onlar hak yer. Ama sizler Türk Devletine ve Milletine sadakatle bağlı kalarak devletimizi yüceltenlersiniz. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

ŞİMDİ YENİ GÖREVLER SİZLERİ BEKLİYOR
“Şimdi daha çok çalışmalı, Ülkücülerin hizmet yüzünü sizler göstermelisiniz” diyerek Ülkücü Memurlara seslenen İl Başkanı Şahin, “Şimdi bizleri yeni görevler bekliyor. Devletimizin Asil Evlatları öyle işler yapacak ki Türk Devletinin gücü ve baba anlayışı insanımıza hissettirilecek. Öyle güzel işler ve hizmetler yapın ki, herkes sizlerden ve davamızda övgüyle söz etsin. Öyle çok çalışın ki herkes sizlerden onurla bahsetsin. Bu yolda bizler her zaman sizin yanınızdayız.  Türk milliyetçilerinin bilge lideri Devlet Bahçeli’nin emrinde milletimizin ve devletimizin hizmetindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle genel kurulunuzun hayırlara vesile olmasını diliyor. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

DEMİRCİ’DEN TEŞEKKÜR
Genel Kurulda tekrar TÜRKAV İzmir Şube Başkanlığına Seçilen Birol Demirci ise yaptığı konuşmada, İzmir’deki Türk Milliyetçisi Devlet Memurlarının verdiği mücadelenin öneminden bahsetti. Demirci, “Ne mutlu bizlere ki Türk Milliyetçisiyiz, devletimizin memuruyuz. İnsanımıza hizmet ediyor ayyıldızlı bayrağımızın altında hizmet ediyoruz. Bu vesile ile bize bu görevi yeniden veren siz kıymetli dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bilhassa Genel Başkanımız Ebubekir Korkmaz Beyefendiye ve Genel Merkez yöneticilerimize, Vakıf çalışmalarımızda bize destek veren MHP’nin Kıymetli İl Başkanına ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.” Açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ha ha ha ha ...
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 20:23
"17-25 Aralık Erdoğan" diyen sizin genel başkanınız değil miydi? https://www.youtube.com/watch?v=_TWDALXc_Ik
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz