MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir'den farkındalık buluşması... İki tüp kan, bir can!
Politika
2 Aralık 2022 Cuma 15:09

MHP İzmir'den farkındalık buluşması... İki tüp kan, bir can!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı lösemi hastalığına dikkat çekmek amacıyla kampanya düzenlendi. İl binasında gerçekleştirilen kampanyada parti yöneticileri donör olmak amacıyla kan verdi. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yaptığı açıklamada “Bu hastalığa bir nebzede olsa bizlerde destek olalım omuz verelim yanlarında olalım ve kurtarmaya çalışalım diye kampanyamızı başlattık” ifadelerini kullandı.

Ahmetcan KARATAŞ/EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından lösemi hastalığına dikkat çekmek ve hastalara destek olmak amacıyla Türk Kızılayı ortaklığında donör kampanyası düzenledi.

İlçelerde de devam etmesi beklenen kampanyanın startı il binasında verildi. Düzenlenen organizasyona MHP İl Başkan Veysel Şahin başta olmak üzere çok sayıda parti yöneticisi ve ilçe başkanı katıldı.

İl Başkanı Veysel Şahin, yaptığı açıklamada yakın bir arkadaşlarının çocuğunun lösemiye yakalandığını kaydetti. Başkan Şahin açıklamasında “Lösemiye yakalanan arkadaşımız ile yakından ilgileniyoruz. Ben donör olmanın sadece 2 tüp kan ile olunduğunu bilmiyordum. Dönor olmak için cerrahi bir operasyon gerekli şeklinde düşünüyordum. Kan vermekle çözülebilen ve sadece kan vermekle insanların kurtulabildiği bir rahatsızlık. Bende bir kişiyi kurtarmanın dünyayı kurtarmak olduğunu Allah’ın ayetinden biliyorum. Böyle bir şeye vesile olabilir miyiz diye arkadaşlarımla birlikte bu kampanyayı başlattık.Ben bu durumu bundan sonra her yerde yüksek sesle dilimin döndüğünce söylemeye devam edeceğim. İnşallah bütün LÖSEMİ rahatsızlığından muzdarip olan çocuklarımıza Cenab-ı Allah’tan sağlık ve sıhhat temelli ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz