MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP'li Osmanağaoğlu muhtarlarla buluşuyor
Politika
25 Ekim 2021 Pazartesi 13:51

MHP'li Osmanağaoğlu muhtarlarla buluşuyor

MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu Mahalle Muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantılara bir yenisini daha ekledi. Şimdiye kadar 8 ilçede gerçekleştirilen kahvaltı programlarında Mahalle Muhtarlarının sorun, şikâyet ve önerilerini dinleyen Osmanağaoğlu toplantılarından 9’uncusunu Ödemiş’te gerçekleştirdi.

STK Temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Ödemiş’in sorunları konuşulurken Mahalle Muhtarlarının seçim bölgelerine ilişkin taleplerini ve beklentilerini dile getirdiği gözlemlendi.

Toplantıda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu; “Bugün Ödemiş’teyiz. Sizlerle birlikte Ödemiş’i konuşacağız. MHP olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla hem sorunları birinci ağızdan dinliyoruz hem de not aldığımız sorunların ortadan kalkması için sizlerle birlikte atacağımız adımları belirliyoruz. 9’uncusunu sizlerle düzenlediğimiz Mahalle Muhtarları ve STK toplantılarımız bundan sonra da devam edecek. Muhtarlıkların kent içindeki işlevinin, Muhtarlarımızın vatandaşlarımızın sesini duyurabilmekteki fonksiyonunun farkındayız. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda genel olarak Belediyelerin hizmet alanına giren, özellikle de Büyükşehir’in hizmet alanına giren ama bir türlü çözüme kavuşmayan sorunların olduğu görüyoruz. Bu konuda elbette imkânlarımız kısıtlı. Ama bunu bir mazeret olarak görmüyoruz. Hizmetten mahrum bırakılan vatandaşlarımıza “muhatabınız İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı” diyemeyiz. “Büyükşehir Belediyesi görevini yapmıyor, elden ne gelir” diyemeyiz. Böyle bir lüksümüz yok. Bu sebeple elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Çok sayıda Muhtar ve STK Temsilcisini katıldığı toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İl Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

MHP’li Osmanağaoğlu; programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı nezdinde teşekkür de etti.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile beraberindekiler MHP Tire İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz