MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes'te CHP'den 'CİMER' zirvesi: Neler konuşuldu?
Politika
11 Mayıs 2021 Salı 15:00

Menderes'te CHP'den 'CİMER' zirvesi: Neler konuşuldu?

Menderes’te Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar’ın Başkan Mustafa Kayalar’ı CİMER’e şikayetiyle başlayan tartışmalı süreçte İl Başkanı Deniz Yücel toplantı gerçekleştirdi. Yücel’in zirvede, “Partimizin yıpranmadan bu süreçten çıkması gerekiyor” dediği öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ile Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar arasında yaşanan ‘şikayet’ gerilimi ilçeye sıçradı. CHP’li meclis üyelerinden dört ismin istifa restinin ardından İl Başkanı Deniz Yücel Menderes’e giderek toplantı yaptı.

İlk olarak ilçe binasında yönetim ile bir araya gelen Yücel daha sonra meclis üyelerini dinledi. Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın katılmadığı toplantıda Yücel’in parti içi uzlaşı mesajları verdiği öğrenildi.

Parti yöneticileri, Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın yakınında bulunan bazı isimlerden şikayetçi olurken Kayalar’ın iradesiz davranmasını eleştirdi. Meclis üyeleriyle belediye başkanı arasında yaşanan iletişim sorununun partiyi etkilediğini anlatan yöneticiler başkan ve yardımcısı arasında yaşanan gerilimin CİMER’e taşınmasının da uygun olmadığını anlattı.

İl Başkanı Deniz Yücel meclis üyeleriyle de toplantı yaptı. Meclis üyelerinin Belediye Başkanı Kayalar’ı şikayet ettiği, bazı isimlerin kararlar alınma sürecinde kendilerine danışılmadan işlemler yapıldığını anlatması dikkat çekti.

Toplantıda il başkanı Yücel’in, “Gereken neyse yapılacak. Partimizin yıpranmadan bu süreçten çıkması gerekiyor. Biz seçimleri yoğun bir çalışma sonrasında kazandık. Bunun gitmesine izin vermeyiz” dediği öğrenildi. Öte yandan bazı meclis üyeleri de il başkanlığının Menderes’i ihmal etmesi nedeniyle sıkıntıların büyümesine neden olunduğunu dile getirdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halkçı
 12 Mayıs 2021 Çarşamba 00:59
Yani seçim döneminde bukadar koşturduk çabaladık ama bütün emeklerimiz boşa gitmiş. 2019 marttan beri sürekli belediye değişik haberle çalkalanıyor, şimdide herkes birbirini şikayet eder oldu. Gerçekten partiye inancım kalmadı, ne diyelim gelen gideni aratırmış!
 Partili
 11 Mayıs 2021 Salı 18:32
Sayın il başkanı bu işleri toparlaması gerekir yoksa parti içinde yani meclis üyeleri arasında seçim olursa sonuçları kimse tahmin edemez acaba Menderes il kurultayında il başkanına oy verdi mi? Acaba insan ister istemez düşünüyor...
 chp oy atan umutsuz
 11 Mayıs 2021 Salı 17:35
Dökülüyor CHP izmir yönetimi , belediye başkanları , meclis üyeleri... Hemde en güçlü olduğu İzmir de ... Tüm ümitlerimizi kırmakta üstünüze yok . Vekillerde ne yazık ki çok kötü.İş takipçi Avukatlardan tut ismini bilmediğimiz etkisiz vekiller...İktidar dan hiç farkınız kalmadı.İmara açtığınız yerler ( Alsancak tekel ve diğerleri ). Özeleştirme idaresi ile yapamayan AKP, CHP li başkanlar ve meclis üyeleri yaptı.Bu ayıp sizlerin ne olduğunu gösterdi.
 Hüseyin
 11 Mayıs 2021 Salı 15:29
Belediye Meclis üyeleri başkandan şikayetçi ise;başkan işini bilmiyordur. Ya gerçekten başarısızdır ya da meclis üyelerini idare edemiyordur.Bireysel isteklerini yerine getirmiyordur.
 Cumaovası
 11 Mayıs 2021 Salı 15:28
CHP her geçen gün İzmir’de oy kaybetmiyor mu ? 2009 yerel seçimler İzmir BB Başkanlığı CHP % 55,2 , 2019 yerel seçimleri İzmir BB Başkanlığı CHP ittifakla ancak % 58 “ rekor oy “
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz