MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menderes’te tansiyon yükseldi... İstifa resti çektiler!
Politika
10 Mayıs 2021 Pazartesi 23:35

Menderes’te tansiyon yükseldi... İstifa resti çektiler!

Menderes’te Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar’ın Başkan Mustafa Kayalar’ı CİMER’e şikayet etmesiyle başlayan gerilim tavan yaptı. CHP’li dört meclis üyesi istifa kararı alırken İl Başkanı Deniz Yücel ise acil toplantı kararı aldı. Menderes’te gerçekleştirilecek zirvede son gelişmeler masaya yatırılacak.

EGEDESONSÖZ- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ı CİMER’e şikayet eden Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar’ın görevden alınmasıyla başlayan tartışmalar sürüyor.

Başkan Kayalar’ı usulsüz inşaatlara ve kaçak yapılara göz yummakla suçlayan Rüzgar’ın bizzat kendi isim ve TC kimlik numarasıyla yaptığı başvuru partiyi de karıştırdı. Menderes Belediyesi’nde görev yapan dört meclis üyesi istifa kararı aldı. Yerel seçimde Kayalar ile birlikte seçilen Fatma Ekicioğlu, Amine Çiçek, Bülent Taşkıran ve Ertan Güleç’in kararlarını il başkanlığına ve parti yönetimine sözlü olarak bildirdikleri öğrenildi. Resmi kayıtlara girmeyen kararı alan dört ismin belediyenin şeffaf yönetilmemesinden, kararların alınma sürecinde ortak akıldan uzaklaşılmasından rahatsız oldukları öğrenildi. Görüşmelerinde Başkan Kayalar ve ekibinin yolsuzluk iddiaları ve yönetim zafiyetleriyle de gündeme geldiğini iddia eden meclis üyelerinin acil müdahale talebinde bulunduğu da aktarıldı.

YÜCEL’DEN İLÇEDE ZİRVE!
Menderes’te tansiyonun yükselmesinin ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel acil toplantı kararı aldı. İlçe başkanlığında sabah erken saatlerde yapılacak toplantıya ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis grubu da çağrıldı. Yücel’in toplantıda ilçede yaşanan son gelişmeleri masaya yatıracağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Celali kaymak
 12 Mayıs 2021 Çarşamba 14:00
Izmire yakışmayan il başkanı patinin büyüklüğünü taşımıyor izmire yakışmıyor bekliyip ğörelim
 Eyt memo
 11 Mayıs 2021 Salı 16:07
Ya arkadaş (!) adaylarınızı doğru seçin diyeceğim ama deniz Yücel de tek aday çıktı, hiç iyi yönetilmiyor bu güzel partinin kurumsal kimliği... Urla, menemen, torbalı, aha Menderes belediyesi.. Sağlıklı günler.
 Kara kartal şampiyon bjk????????
 11 Mayıs 2021 Salı 15:08
Menderes''e bahar gelmiş maşallah meclis 4,üyesi güzel bir karar almış,haksızlığa göz yumamışlar helal olsun o arkadaşlar alkışlıyorum bir vatandaş olarak????
 Menderes2
 11 Mayıs 2021 Salı 10:56
Ah aziz ahhhh.
 çok komik
 11 Mayıs 2021 Salı 10:39
seyit torun ve deniz yücel bu işi kesin halleder...!
 HALK
 11 Mayıs 2021 Salı 10:14
KENDİ SİYASİ GELECEKLERİNİ MENDERESİN GELECEĞİNDEN DAHA ÖNEMLİ OLMADIĞINI GÖSTEREN 4 MECLİS ÜYESİ DAHA TAKDİRE ŞAYAN BİR TAVIR
 Gölovalı
 11 Mayıs 2021 Salı 09:49
Menderesde neler oluyor? Menderes ilçesi her her yönü ile kontroldan çıkmış,usulsüz işler almış başını gidiyor,orman bölgeleri köylerinin bir kısmında bir takım insanlar yetiştirici ve üretici adı altında her türlü illegal ne ektiği diktiği belli olmayan işler yaparak izsu boru kuyularından ızinsiz su kullanma,bu konuda ilgili kurumlar ve kuruluşlar bu konuda hak getire yazlık evlerin ve hobi bahçelerinin inanılmaz şekilde yapılaşması hızla devam ediyor hiçbir resmi kontrol yok isteyen istediği gibi hareket ediyor demek ki Menderes ilçesi her şeyi otomatiğe bağlı olarak yapıyor...
 Ovalı
 11 Mayıs 2021 Salı 06:47
Bu yücelde maşallah pek bi marifetli
 İzmirli
 11 Mayıs 2021 Salı 04:07
Cesur meclis üyeleri derhal istifa etmelidir, belediye de neler olduğu açıklanmalıdır!
 Mendereste bir vatandaş
 11 Mayıs 2021 Salı 01:10
Seçimden önce kimseyi işten çıkarmayacağınıza karşı çıkıp namus ve şeref sözü verdiğiniz ama Yüzlerce insanı haksız yere işten çıkarttınız.İnsanların ekmeğiyle alın teriyle oynadınız.Daha bunlar iyi günleriniz.Allah yanınıza kâr bırakmaz bunları.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz