MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen'e gelenleri yeni taklar karşılayacak!
Yerel Yönetimler
10 Ocak 2024 Çarşamba 12:14

Menemen'e gelenleri yeni taklar karşılayacak!

Menemen Belediyesi, ilçeye estetik kazandırmak ve sınırlarını belirlemek amacıyla Türkelli, Ulukent ve Yahşelli’ye birer ‘tak’ inşa etmeye başladı. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Hoş geldiniz takları güzel Menemen’imize gelen ziyaretçileri en güzel şekilde karşılayacak. Hep birlikte, daha güzel, daha estetik ve marka Menemen için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin, bölgenin ve İzmir’in en kapsamlı projelerini bir bir hayata geçiren Menemen Belediyesi, yaptığı peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Türkelli ve Ulukent’te başlayan tak inşaatları hızla başlarken, ilçenin giriş ve çıkışlarına yeni ve zinde bir görünüm kazandırılacak.

Proje hakkında konuşan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “İlçemizin giriş ve çıkışları, sadece yerel halk için değil, aynı zamanda dışarıdan gelen misafirlerimiz için de ilk izlenim noktalarıdır. Bu noktaların düzenli, estetik ve çağdaş bir görünüme sahip olması, ilçemizin tanıtımına olumlu bir katkı sağlayacaktır. Bu bağlamda Belediyemizce, ilçemizin estetik görünümünü artırmak, hoş bir karşılama ortamı oluşturmak ve bölgeye değer katmak amacıyla bu önemli projeyi hayata geçirmeye karar verdik” dedi.

KÜLTÜRÜ VE TARİHİ YANSITACAK
Tak yapım çalışması kapsamında seçilen tasarımın, ilçenin kültürel ve tarihi özelliklerini yansıttığını ifade eden Başkan Pehlivan, “Bu, ilçemizin kimliğini vurgulayacak ve yerel değerlere saygı gösterecektir. Takın aydınlatma düzeni ve çevresi, güvenliği artırmak adına özel bir öneme sahiptir. Gece ve gündüz olmak üzere her zaman estetik bir görüntü sunacak olan aydınlatma sistemleri, aynı zamanda güvenliği sağlamak için modern teknolojilerle donatılacaktır. Menemen’imize değer katmaya, daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 davut35
 7 Mart 2024 Perşembe 00:16
sanki cebinden hayrına yaptırıyor.. boşa para harcanıyor gereksiz faydasız işler
 
 10 Ocak 2024 Çarşamba 16:06
Asıl ahmaklık bunu gecekondu kaldırdı diye savunmak.
 
 10 Ocak 2024 Çarşamba 14:33
ukome nasıl izin veriyoır
 Doğrucu Davut.
 10 Ocak 2024 Çarşamba 14:13
Ankara da Altındağ Elmadağ vs. yerelrde binlerce gecekondu kaldırıldı Melih Gökçek zamanında İzmir de kaç tane altındağ var saymakla bitmez. Biraz insaf ve vicdan biraz da akıl olmayınca ahmaklık tavan yapmış zavallılar salla dursun.
 Bulut
 10 Ocak 2024 Çarşamba 14:10
2 aydan beri koskoca Çanakkale karayolu tek şeride düşürüldü. Sabah ve akşam saatlerinde metrelerce araç kuyruğu oluşuyor. Tek şeritten sağlanan yola geçiştede asfalt yapılmadığından araçların alt takımları hasar görüyor. Yolu çamurdan batırdıkları gibi bisiklet yolunu da katlettiler. Menemen de okul yok çocuklar ikili eğitimle 7 ye kadar okulda onlarca eğitim görmek zorunda kalıyor. Menemende kreş yok çalışan annelerin çocuğunu bırakıpta işine döneceği bir kurum yok. Binlerce insana bir aile hekimliği merkezi düşüyor. Yeşil alan kazandırma üzerine hiçbir şey yok. İktidarın fonlarla beslediği kaynaklarda böyle halkın gerçek taleplerinden uzak işlerle heba ediliyor.
 Paraya yazık.
 10 Ocak 2024 Çarşamba 13:38
Melih Gökçek de yapmıştı. Hepsi dökülüyor. Kalitesiz, uydurma işler. Şunun aynısını Soyer yapsa yerden yere vururlar.
 Ömer
 10 Ocak 2024 Çarşamba 13:35
AYDIN BAŞKA SATILAN YERLERİN PARALARI NEREYE GÖMÜLMÜŞ ANLAŞILIYOR.
 tolga
 10 Ocak 2024 Çarşamba 13:27
gece ışıklandırmasıyla pavyona döndürdüler, keko keko işler yapıyorlar.
 Bu ne!
 10 Ocak 2024 Çarşamba 13:08
Allahaşkına şu garabete bakar mısınız! Ankara'yla dalga geçerken yeni bir Melih Gökçek burnumuzun dibindeymiş meğer. Yazık milletin parasına.. Bir de yapılan habere bakın "Türkiye'nin İzmir'in en kapsamlı projelerinden birisi" Pes artık!
 Doğrucu Davut.
 10 Ocak 2024 Çarşamba 12:46
Antik Yunan tarzı ve kafası işbaşında olunca normaldir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz