MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milletvekili Nasır, Kiraz'ın nabzını tuttu
Ekonomi
23 Kasım 2021 Salı 13:16

Milletvekili Nasır, Kiraz'ın nabzını tuttu

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Kiraz ilçesi Sağlık Sen tarafından üye ve aileleriyle gerçekleştirilen toplantıya katıldı, bir dizi görüşmeye de imza attı.

Milletvekili Nasır, pandeminin getirdiği tüm zorluklara rağmen görevlerini en iyi şekilde yerine getiren sağlıkçılara ve ailelerine pandemi sürecinde gösterdikleri fedakarlık için teşekkür etti. Necip Nasır, başta sağlıkta şiddet olmak üzere 'her konuda yanınızdayız' mesajını da verdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu ve ekibini makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişi yaptı.

Belediyeye ziyareti sonrası, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleriyle de bir araya gelen Nasır, ilçede yürütülen projeler hakkında toplantı gerçekleştirerek Kiraz Devlet Hastanesi başta olmak üzere bir çok projeyi kapsayan ilçenin ihtiyaçları konularında görüşmelerde bulundu.

Kiraz Belediyesine ait arsada, hastane projesini de içeren bölgenin imar planlarına ilişkin konuyu değerlendiren Milletvekili Nasır, şöyle devam etti: “Vatandaşın yararına olacak böylesi bir projenin, 'rant oluşacak' söylemiyle yapılmasının engellenmesi kabul edilebilir bir durum değil. Bu konuda Kiraz Belediyesi kendine ait bir arazide vatandaşa hizmet maksadıyla kamu kurumlarını da içeren önemli bir projeyi hayata geçirmek istiyor. Bunun engellenmesinin kime ne yararı var. Aslında kolayca yapılabilecek Plan tadilatları ve diğer değişikliklerle bu sorun kısa sürede çözülebilir. Fakat yaklaşık 4 yıldır sürüncemede kalan bu proje ile Kiraz halkı neden mağdur ediliyor. Siyasi nedenlerle yatırımların önünün kesilmesinin bedelini kim ödeyecek. Kaybedilen vakit nasıl geri gelecek?”

Necip Nasır, “Kiraz Devlet Hastanesinin yapımı için Hükümetimiz çalışmaları en kısa sürede tamamlayacak, hemşerilerimizin hizmetine sunacaktır. Sorunların kalıcı çözümü, projelerin takibi ve hızla sonuçlandırılması için Ankara'daki çalışmalarını sürdüreceğim” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz