MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere listesi şekillendi... Eski vekilin eşi meclise girecek!
Yerel Yönetimler
20 Şubat 2024 Salı 17:38

Narlıdere listesi şekillendi... Eski vekilin eşi meclise girecek!

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Erman Uzun’un meclis üyesi aday listesinde İzmir eski Milletvekili Mustafa Moroğlu’nun eşi Sibel Sessiz Moroğlu da yer aldı.

EGEDESONSÖZ-  Yerel seçimde partinin en yüksek oy seviyesine ulaştığı Narlıdere’de mevcut belediye başkanı Ali Engin yeniden aday gösterilmezken yerine aday olan Erman Uzun meclis üyesi listesine son şeklini verdi.

Uzun’un listesinde, eski Milletvekili Mustafa Moroğlu’nun eşi Sibel Sessiz Moroğlu da yer aldı. Geçmiş dönemlerde Narlıdere’den meclis üyeliği görevinde bulunan eş Moroğlu yeniden mecliste yer alacak.

Öte yandan listenin birinci sırasında aday adayı olan CHP İzmir eski İl Yöneticisi Celal Yıldız’a yer verildi. Yıldız’ı,  Aydın Özdemir,  Ender Beyazyıldırım,  Doğukan Maltepe,  Meltem Sönmez ve  Ömür Gürokur gibi isimler takip etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Izmirli
 22 Şubat 2024 Perşembe 09:41
CHP de saltanat bitmez babadan-oğula değil dededen toruna geçen bir sistem vardır geri kalanlar serçe kuşu gibi dolaşır evine gider öbürleri makamdan makama saltanat sürer onun için bu halk dededen ve babadan ne gördük ki torundan göreceğiz diyerek boş oy verecektir bu halk yeter artık...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz