MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel, Büyük Emekli Mitingi'nin tarihini açıkladı!
Politika
7 Mayıs 2024 Salı 14:32

Özel, Büyük Emekli Mitingi'nin tarihini açıkladı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmesine ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Özel, görüşmeyi son derece yapıcı olarak değerlendirdi. Özel ayrıca, "Emeklileri unutmuş değiliz. Şimdi onlarla birlikte olma zamanı. CHP olarak, bütün emeklileri ve onlara destek vermek isteyen herkesi 26 Mayıs Pazar günü Ankara’daki Büyük Emekli Mitingi’ne davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gayet olumlu ve  verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, “İstifade ettiğimiz görüşleri için kendisine teşekkür ederim” dedi.

Özel ayrıca, "Emeklileri unutmuş değiliz. Şimdi onlarla birlikte olma zamanı. CHP olarak, bütün emeklileri ve onlara destek vermek isteyen herkesi 26 Mayıs Pazar günü Ankara’daki Büyük Emekli Mitingi’ne davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kendi belediyesi haksızlık yapıyor .
 7 Mayıs 2024 Salı 18:36
CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel , önce kendi belediyesinde adil ve eşit hizmet verilmesini sağlamadan , emekliyi mitinge davet ediyor . İzmir toplu ulaşımında ; merkez ilçelerdeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda 120 dakika ücretli aktarma hakkı VAR . İzmir çevre ilçe ( 19 ilçe ) otobüslerinde 120 dakika ücretli aktarma hakkı YOK . Bu ayrımcı uygulamaya neden son verdirmiyorsunuz . ÇÖZÜM : İzmir çevre ilçe otobüslerinde de; 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDAVA DEĞİL - ARTI PARA ) uygulanması . CHP’li İzmir BB’si toplu taşımada adil ve eşit hizmet vermiyorsa , CHP’nin emekli mitingi çağrısı ne kadar inandırıcı olur .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz