MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel'den 'seçim' mesajı: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa ederim!
Politika
31 Mayıs 2024 Cuma 11:02

Özel'den 'seçim' mesajı: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa ederim!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimlerin ardından partililere "cumhurbaşkanı adaylığı konuşmayacaksınız" talimatı verdiğini doğrulayarak "Benim cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir hedefim bir niyetim yok. Benim bir niyetim var, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini birinci parti yapmak, bir CHP'liyi cumhurbaşkanı yapmak" dedi. Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapamazsam o gece buraya çıkıp istifa edeceğim, siyaseti o gün bırakacağım" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özel, Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

Hedefinin partisini birinci parti yapmak olduğunu belirten Özel şunları söyledi:

"Seçimin ertesi günü aday konuşmak; bu potansiyel adayları küstürecek mevcut adayları başka bir psikolojiye sokacak ve milleti boşu boşuna meşgul edecek bir şey. Benim canıma tak etti. Geçtiğimiz seçimde bu hatayı yeniden yaptırmak isteyen bir tuhaf kafa var. Hep aday tartışması açılıyor. Arkadaşlara dedim. Benim cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir hedefim bir niyetim yok. Benim bir niyetim var, 'Atatürk’ün partisi Cuhmuriyet’in ikinci yüzyılının ilk genel seçiminde birinci partidir' dediysem en büyük hedefime ulaşmışımdır.

CHP’nin 973 ilçedeki ilçe binalarının ışıkları sabaha kadar yanacak. Ben kendi adıma hiçbir şey istemem. Ben CHP’yi bu seçimlerde iktidar yapayım. Bir CHP’li cumhurbaşkanı yapalım, bu ülkeyi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyet ettiği rotaya sokalım. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapamazsam o gece buraya çıkıp istifa edeceğim, siyaseti o gün bırakacağım"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 hepıyı
 31 Mayıs 2024 Cuma 21:28
at yavrum at ben de iktidar olursan istifa edeyim bari
 İZMİRLİ
 31 Mayıs 2024 Cuma 16:20
Kılıçdaroğlu da aynı lafları etmişti. Sonuç ne oldu AKP'ye 13 seçim kazandırıp görevini yerine getirdikten sonra gitti. Şimdi de şahıs geri gelme planları yapıyormuş? PES!
 Vatandaş
 31 Mayıs 2024 Cuma 13:55
Allah korusun sizin iktidarınızdan bu ülkeyi daha belediyeleri yönetemeyen bu ülkeyi nasıl yönetecek seloya selam çakmayla bu iş olmaz chp içindeki İrlandalılar olduğu sürece chp iktidar olmaz kendi partimizde kendimizi yabancı hissediyoruz parti işgal altında
 Sezar
 31 Mayıs 2024 Cuma 13:39
Sayın özel, kamu da tasarrufu gerçekten uygulayin çalışana hak ettiği ücretleri verin ve multecilerden kat kat vergi alın arkanizdayiz..
 
 31 Mayıs 2024 Cuma 13:18
İZMİR DE BELEDİYELERE TALİMAT VER HİZMET YAPSINLAR İZMİRİN HERYERİ PİSLİK İÇİNDE SEÇİLEN BAŞKANLAR HALEN ZİYARETLERDE TEBRİK KABULUNDE ARKADAŞ HİZMET NE ZAMAN YAPILACAK HER YER PİSLİK İÇİNDE OT İÇİNDE YOLLAR BERBAT HİZMETE BAŞLAYIN ARTIK BIRAKIN TEBRİKLERİ
 serkan
 31 Mayıs 2024 Cuma 12:40
e senın cumhurbaskanı olmak gibi bir niyetin yok ama sana oy verenlerin buyuk kısmı senın sıyasetını begendıkelrı ıcın oy verıyorlar imamoglunu veya yavası cumhurbaskanı adayı yapacaksan şimdiden oylerını kaybettın
 Lombak-Koordonatör/Teknik Direktör
 31 Mayıs 2024 Cuma 11:59
KK da öyle diyordu. 14 yıl Genel Müdür koltuğuna yapıştı. Bi de bu sistemde iktidar yok. Başgaan bar. İmamoğlan olmıycak mı başgan?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz