MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar Karşıyaka'da eksik çok
Spor
12 Nisan 2017 Çarşamba 15:03

Pınar Karşıyaka'da eksik çok

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'i yenerek play off'u büyük oranda garantileyen Pınar Karşıyaka'da Anadolu Efes gibi Euroleague'de adını son 8'e yazdıran Darüşşafaka Doğuş'la oynanacak maç öncesi eksiklerin çokluğu yönetimi düşündürüyor.

Geçen şubat ayında dedesini kaybeden guard J'Covan Brown, şimdi de anneannesini de kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Cenaze için ABD'ye gidecek olan basketbolcu, cuma günü Darüşşafaka karşısında forma giyemeyecek.

Yeşil kırmızılı ekipte omzundaki sakatlık nedeniyle geçen haftadan bu yana antrenmanlara çıkamayan ve Anadolu Efes maçında forma giyemeyen Ponitka hala iyileşemedi. Topuğundaki sakatlığın tedavisi için gittiği İstanbul'dan dönen Soner'in durumu belirsizliğini korurken, Muhammed'in dizindeki ağrılar sürüyor. Anadolu Efes maçında sakatlanan Petway ise oynayabilecek durumda. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda cuma günü saat 19.00'da başlayacak maçın biletleri 25 TL. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bornovalı
 13 Nisan 2017 Perşembe 12:26
KSK basketbol takımı her zaman ifade ediyoruz KSK' nin yüz akıdır. KSK basketbol'u kültürü ve bilgisi ile Türkiyenin üzerindedir.Seyirci ülkede basketbolu en iyi bilendir.Eğer yönetim desteğini azaltmaz aksine arttırırsa takım eski yıllardaki gibi lig sıralamasında yukarıda yer alır, aksi taktirde yeni BJK- Banvit ve Darüşşafaka'nın altında kalacaktır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz