MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SADAT, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt verdi
Güncel
14 Mayıs 2022 Cumartesi 08:16

SADAT, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt verdi

CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT'a yönelik olarak yaptığı açıklama ile ilgili açıklama geldi. Şirketin, seçimle ilişkilendirilmesinin güvenliğe gölge düşürme gayreti olduğu söylendi.

SADAT, CHP Genel Bakanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi. 

Gelişme üzerine şirket merkezinde bir basın açıklaması yapıldı. Yönetim Kurulu başkanı Melih Tanrıverdi, SADAT'ın, Türk Ticaret Kanunu’na tabi olarak faaliyetini sürdüren ticari bir şirket olduğunu kaydetti.

Tanrıverdi, şirketin pek çok iftirayla karşı karşıya kaldığını söyledi. "Ne bir paramiliter ordudur ne de milis gücü yetiştirir" dedi.

Tanrıverdi, şirketin yaklaşan genel seçimlerle ilişkilendirilmesinin, seçim güvenliğine gölge düşürme gayretinden ibaret olduğunu da belirtti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün SADAT'ın İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezine gitmiş ancak içeri alınmamıştı. Bunun üzerine CHP lideri, merkezin girişinde bir açıklama yapmış, SADAT için ''Paramiliter kuruluş'' demişti. (TRT)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Skandal!
 14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:14
Ticari kuruluş yetkilileri ne zamandan beri siyasetçi tehdit ediyor? Özgür Özel hakkında yazılanlar nedir? Bu tehdit Erdoğan'a yazılsaydı o kişi çoktan gözaltına alınmıştı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz