MENÜ
İzmir 24°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seferihisar Devler Ligi'nde: Hedef kupa!
Spor
20 Mayıs 2017 Cumartesi 11:02

Seferihisar Devler Ligi'nde: Hedef kupa!

Türkiye şampiyonu Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı, Portekiz’de düzenlenecek Avrupa’nın en büyüklerinin mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek.

28 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında Portekiz’in Başkenti Lizbon’da düzenlenecek turnuvada, Seferihisar’ın Türkiye şampiyonu olması nedeniyle tüm masrafları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacak.

Devlerin arasında mücadele edecek Seferihisar’ı Napoli, Lazio, Braga, Lokomotiv Moskova, CSKA, Levante, Portsmouth, Montpellier, Sporting gibi zor rakipler bekliyor. Seferihisar Cittaslow Plaj Futbol Takımı grup maçlarında Romanya, Bulgaristan ve Ukrayna şampiyonlarıyla karşılaşacak. 32 takımın mücadele edeceği şampiyonlar  liginde, gruplarında ilk iki sırayı alan 16 takım bir üst tura yükselecek. 

Tek maç eleme usulü oynanacak final turlarının ardında Avrupa Şampiyonu belli olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Özkan
 21 Mayıs 2017 Pazar 07:10
Belediyelerin daha çok amatör sporları desteklemesi taraftarıyım.Maalesef spor denince hep futbol geliyor Başkanların aklına bu anlamda Seferihisar Belediyesini kutluyorum.Bizde hala ekstrem spor olarak görünen su sporlarına da başta windsurf ,kano ve yelkenciliğe de sahil Belediyelerinin daha fazla pozitif destek vermesi gerektiği düşüncesindeyim. Sekiz bin km den fazla sahili bulunan ülkemizde su sporlarına gereken önemin verildiği kanısında değilim.Başta Mert Destek hoca ve sporcularına da başarılar diliyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz