MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk'ta mezarlığı su bastı!
Yerel Yönetimler
7 Ocak 2024 Pazar 17:01

Selçuk'ta mezarlığı su bastı!

Kenti etkisi altına alan sağanak yağış sonrası Selçuk'taki mezarlık da sular altında kaldı.
EGEDESONSÖZ - İzmir'de etkili olan kuvvetli rüzgar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Vapur seferleri iptal edilirken taşkınlar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Sağanağın etkili olduğu yerlerden biri de Selçuk Mezarlığı oldu. Mezar alanı sular altında kaldı.

Selçuklular mezarlığın temizlenmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı ve Selçuk Belediyesi yetkililerine çağrıda bulundu

Geçtiğimiz yılın Haziran ayında da yaşanan kuvvetli yağış sonrası mezarlık alanı çamur içinde kalmış ve bazı mezarlar çökmüştü.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNDEN TEPKİ
Duruma tepki gösteren AK Partili Selçuk Belediye Meclis üyesi Sema Yeşilçimen “Sevgili Selçuklular ilçe mezarlığımızın şu anki hali içler acısı. Allah aşkına hiç mi vicdanınız sızlamıyor?  Bu taşkını bir türlü önleyemiyorsunuz. İlçe belediyesi yetki bizde değil deyip kendi PR çalışmasında sanki ilçede her şeyi halettiler de büyükşehire yol almaya çalışıyorlar. Büyük şehir meydanda yok. Ağlanacak haldesiniz.” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Efesli
 8 Ocak 2024 Pazartesi 10:01
Mezarlığı üzün zamandır su basıyor,dönem dönem buradan geçen dere ıslah ediliyor ama yeterli olmadığı görüldü,bugün bütün belediyelerde personel o kadar fazla ki bazı belediye bürolarında personel oturacak yer bulamıyorlar,değişik alanlarda çalıştıracak personel bulamıyorlar,önemli olan kış gelmeden böyle dereler temizlenip ıslah edilmesi gerekir malesef belediyeler seçim için oy almak için personel alıyorlar ayrıca bu personelleri çalıştıracak amir ve açıkçası disiplin yoktur aksini söyleyen ve düşünen var ise belediye parklarında bahçelerini gezsinler görsünler belediye başkanları kurdela kesmek gereksiz ziyaretler ile vakit geçirmek amirler masa başında sohbetler malesef ölüleri de dirilerde su basar dua edelim doğal afetler olmasın...
 vatandaş
 8 Ocak 2024 Pazartesi 08:56
Dereye sınırındaki iki mülk sahibinin muvafakat vermemesi nedeniyle genişletme çalışmalarina baslanılamıyor.
 chp kapatılsın
 7 Ocak 2024 Pazar 18:46
ölüler bile şikayetci en iyisi chp kapatılsın
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz