MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk’taki hastane eleştirilerine AK Partili Kaya’dan belgeli yanıt!
Politika
23 Ekim 2021 Cumartesi 13:55

Selçuk’taki hastane eleştirilerine AK Partili Kaya’dan belgeli yanıt!

CHP İl Örgütü saha çalışmaları kapsamında Selçuk CHP İlçe Başkanlığı’nda açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, Selçuk’ta yapılması planlanan hastane için bakanlığın herhangi bir adım atmadığı iddia edildi. Bu iddialar karşısında AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in imzası bulunan belgeleri paylaşarak, yapımı engelleyenin Başkan Sengel olduğunu söyledi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü Selçuk’ta saha çalışmalarını sürdürdü. Saha çalışmaları kapsamında Selçuk CHP İlçe Başkanlığı’nda partililer bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında, Selçuk’ta bakanlık tarafından yapılması düşünülen hastane projesiyle ilgili herhangi bir adım atılmadığı dile getirildi.

AK PARTİLİ KAYA’DAN BELGELİ YANIT
Ortaya atılan bu iddialardan sonra AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yanıt verdi. Hastane yapımını engelleyen kişinin Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel olduğunu söyleyen Vekil Kaya, Başkan Sengel’in imzası bulunan belgeleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kaya, CHP’nin Selçuk’ta yaptığı toplantı için ‘nasıl engelleriz’ toplantısı yorumunda bulunarak ‘CHP’ye rağmen bu hastaneyi yapacağız’ dedi.

Kaya’nın paylaşımı şu şekilde:

Selçuk'a yapılacak hastanenin yapımını siyasi saiklerle engelleyen, istemezükçü CHP'li Belediye Başkanı Filiz Sengel'dir. Bunun belgesi de ektedir. Yaptıkları itirazlarla, açtıkları davalarla hastanenin yapımını engellediler, Selçuk'a yıllarını kaybettirdiler. Yine bir araya gelip, "nasıl engelleriz" toplantısı yapmışlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, CHP'ye rağmen bu hastaneyi YAPACAĞIZ!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 haklı
 24 Ekim 2021 Pazar 10:53
Bu sırık haklı, kurları CHP yükseltti, elektriğe, suya, ekmeğe, mazota, benzine CHP zam yaptı! Lan bi gidin adamın sinirini bari yekindirmeyin..
 Komik
 23 Ekim 2021 Cumartesi 21:11
Yani CHP liler bir belgeyle hastahane yapımını engellemiş anlamı çıkıyor. Acaba bu belgede ne yazıyor. Nasıl bir belge hastane yapımını engeller komik geliyor bana gülüyorum. Bu hastaneyi şehir plancıları odası tarımsal alan olduğu için mahkeme kararıyla durdurmadı mı. Mahkeme karar vermiş ve evet şehir plancıları odası siz haklısınız demiş.
 Selçuklu
 23 Ekim 2021 Cumartesi 17:58
Iki parti çekişiyor vatandaş hizmet alamıyor,Izmır ilçeleri içinde Selçuk istenilen yerde olamadı,sadece iki tane çürümeye terk edilmiş garajı ve birde yarı kapasite çalışan mevcut garaj ile üç tane garajımız var,izban topal ördek misali ağır aksak gidiyor,olsun orayı kullanan sıradan halk,herkes rahat...
 İzmirli
 23 Ekim 2021 Cumartesi 17:57
Helal olsun sayın vekile belgelerle ney konuşmuş
 Millet yemiyor
 23 Ekim 2021 Cumartesi 15:26
Siz isteğiniz yere özel proje diye ruhsat verip Belediyeleri devre dışı bırakıyorsunuz. Türkiyenin büyük çoğunluğunun karşı olduğu KANAL İSTANBUL'u hiç kimseyi dinlemeden yapmaya kalkıyorsunuz. Neymiş, Selçuk'ta hastane yapımını Belediye engelliyormuş. Geçin bunları. Millet yemiyor.
 
 23 Ekim 2021 Cumartesi 14:23
Biz yapacaktık ama belediye engelliyor da bu dönem moda oldu. Otogar metroyu, Çandarlı limanı'nı, hızlı treni, lojistik köyü, İZBAN Bergama'yı, kruvaziyer limanı ve daha bir çok projeyi belediye mi engelliyor da projeler yıllardır yapılmıyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz