MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selvitopu'ndan 'maaş' iddialarına yanıt: Onun derdi farklı!
Yerel Yönetimler
24 Ekim 2021 Pazar 16:49

Selvitopu'ndan 'maaş' iddialarına yanıt: Onun derdi farklı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı açılış töreninde kalabalık içerisinde yer alan bir kadının Karabağlar Belediyesi'nden 16 ay yarım maaş aldığını iddia etmesi sonrası AK Partili siyasiler görüntüyü sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak CHP'ye yüklenmişti. İddialar ile ilgili Ege'de Sonsöz'e konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, "Öyle bir durum söz konusu değil. Onun derdi farklı, maaş ile ilgisi yok. Öyle bir çalışanımız yok" diye konuştu.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği bir takım çalışmalar için İzmir'e gelmişti.

Programın başında Karabağlar Belediyesi tarafından hizmete konulan Mobilya Akademisi'nden esnaflar ile bir araya gelirken, sonrasında ise Karabağlar'da yapılması planlanan Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi'nin temel atma töreni ile ilçeye kazandırılan bir çok tesisinin hizmete alınması törenine katıldı.

Uzundere'de gerçekleştirilen etkinliklerde ise CHP Lideri'nin ezan okunması nedeniyle konuşmasına ara verdiği esnada kalabalık içinde yer alan bir kadının Karabağlar Belediyesi'ni kastederek '16 aydır yarım maaş alıyorum' iddiası duyulmuştu. İddia sonrası söz konusu görüntüyü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Partili siyasiler sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı.

Yapılan eleştiriler sonrası Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, iddialar hakkında Ege'de Sonsöz'e konuştu.

ONUN DERDİ FARKLI
İddialar ile ilgili açıklamalarda bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Öyle bir durum söz konusu değil. Onun derdi farklı, maaş ile ilgisi yok. Öyle bir çalışanımız yok. Belediyemizde çalışan hiç kimsenin alacağı bulunmuyor. Herkes maaşını alıyor" dedi.

SİYASİ BİR SÖYLEM
'TOKİ protestosu' ile ilgili de konuşan Selvitopu "Tamamen siyasi bir söylemdi. TOKİ konusunda ilçemizde herhangi bir sorun bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz