MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sepil, Göztepe'yi bırakmam dedi... Yönetimi ne zaman devredecek?
Spor
24 Temmuz 2021 Cumartesi 11:23

Sepil, Göztepe'yi bırakmam dedi... Yönetimi ne zaman devredecek?

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, başkanlık görevine devam edip etmeyeceği konusunda Ege'de Sonsöz'e konuştu. Başkan Sepil, "Göztepe kulübü ile olan ilişkim benim yaşamım boyunca devam edecektir, ancak bu hangi seviyede olacak onu zaman gösterecek hepimize. Ben her zaman Göztepeliyim" diye konuştu. Transfer politikası ile ilgili de konuşan Sepil, "Kadro yapılanmasını tamamen değiştireceğimizi söylemiştik. Bu sene ona devam edeceğiz. Bu kapsamda daha genç daha dinamik kadro ile mücadele edeceğiz" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil Altınbaş Holding’den 2014 yılında devraldığı kulübü 2’nci Lig’den 14 sene sonra Süper Lig’e çıkarıp ligde kalıcı hale gelirken, Göz-Göz'de geçen süreçte ayrıca Urla Adnan Süvari Tesisleri ve tarihindeki ilk stadı olan Gürsel Aksel Stadı’nı kazandırmıştı.

Geçtiğimiz aylarda ise başkanlık görevini bırakacağını duyuran ve sonrasında sayısız bir çok taraftar tarafından 'geri dön' çağrısında bulunulan hatta İzmir'de görev yapan belediye başkanları ve siyasiler tarafından dahil 'geri dön' çağrısı yapılan Sepil, Göztepe'deki süreci hakkında konuştu.

Ege'de Sonsöz'e değerlendirmelerde bulunan Başkan Sepil başkanlığa devam edip etmeyeceğinden yeni sezon yapılanmasına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDAN UMUTLUYUZ
Yeni sezon transfer politikalarının geçmiş sezonlara göre daha farklı olacağını belirten Başkan Mehmet Sepil, "2 yıl önce başlattığımız çalışmaya devam ediyoruz.  Kadro yapılanmasını tamamen değiştireceğimizi söylemiştik. Bu sene ona devam edeceğiz. Bu kapsamda daha genç daha dinamik kadro ile mücadele edeceğiz. Daha önce bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ediyorduk ancak bu da bizi yaş olarak da yüksek bir ortalamaya sahip olmamamıza neden oluyordu. Genç oyuncuların bonservisi pek elinde olmuyor çünkü. Bu sene bunun tam tersi bonservis ödüyoruz, oynamaya aç, inandığımız oyuncuları transfer ediyoruz, bundan sonra da transferlere devam edeceğiz, önümüzdeki sezondan umutluyuz" dedi.

BEN HER ZAMAN GÖZTEPELİYİM
Göztepe Spor Kulübü Başkanlığı görevini bırakıp bırakmayacağı konusunda net konuşan Sepil, "Ben Göztepe'yi zaten bırakmıyorum. Göztepe de gerçek icraatın içinde olmuyorum, bunu icra kuruluna devredeceğimi söylememiştim, bayramdan sonra da daha detaylı bir açıklama gerçekleştireceğiz.  Şu an  sadece icraatın içinde değilim. Göztepe kulübü ile olan ilişkim benim yaşamım boyunca devam edecektir, ancak bu hangi seviyede olacak onu zaman gösterecek hepimize . Ben her zaman Göztepeliyim"  diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Urla35
 24 Temmuz 2021 Cumartesi 15:02
Her kul?be Mehmet Sepil gibi baskan nasip olsun...Boylesine kaliteli saygin renklerine asık bir baskan ancak kökl? camialardan çıkar...Çikartamayanlar da istanbuldan gelen bahisci baskanlari gunduz havai fisekle karsilar yada aslen Goztepeli oldugunu bildikleri baskanlarinin ardinda super lige cikislarini kutlarlar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz