MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sosyal medyadan 'Özel' talimat... ‘İnşaatı mühürlüyoruz’
Yerel Yönetimler
4 Ocak 2024 Perşembe 11:14

Sosyal medyadan 'Özel' talimat... ‘İnşaatı mühürlüyoruz’

Bornova Anadolu Lisesi’nin (BAL) koruluğunda yapılan inşaat sonrasında siyasette hareketlenmeler yaşandı. Son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, inşaatın imar mevzuatında sorunlar olduğunu belirterek, "İnşaatın ivedilikle mühürlenmesi için gerekli tüm işlemleri başlattık" dedi.

EGEDESONSÖZ – Bornova Anadolu Lisesi’nin (BAL) koruluğunda ‘Suriyeliler anaokulu yapıyor’ iddiası gündeme geldi ve iddia sonrasında siyasette hareketlenmeler yaşandı.

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’u etiketleyerek ‘gereği yapılacak’ talimatında bulundu.

Özel’in talimatı üzerine Başkan Soyer, lisenin kampüsünde bulunan inşaatla ilgili yasal sürecin tamamlandığını belirtti. Soyer, inşaatın mühürleneceğini belirterek, “Bornova Anadolu Lisesi kampüsünde yapılan inşaatla ilgili yasal inceleme sürecimizi tamamladık. Yapılan inşaatın imar mevzuatı açısından eksik ve hataları olduğunu yerinde tespit ettik. İnşaatın ivedilikle mühürlenmesi için gerekli tüm işlemleri başlattık ve Bornova Belediyesi’ne mühürleme işlemini yerine getirmesi için resmi yazımızı ilettik. Kamuoyuna arz ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yorum Yaz
 4 Ocak 2024 Perşembe 21:13
Okul yapımına karşı olmak cehalet e sahip çıkmak hayret verici bir durum sayın özgür özel sen Kılıçdaroğlu nu arkadan vuran adam enteresan...
 can
 4 Ocak 2024 Perşembe 21:11
40 yıldır izmire nekattınız
 ismet
 4 Ocak 2024 Perşembe 15:57
Bornova Belediyesinin yaptığı şeyi siz yapmış gibi gösteriyorsunuz Tunç bey
 Tansel
 4 Ocak 2024 Perşembe 14:07
Bravo
 Vatandaş
 4 Ocak 2024 Perşembe 12:54
Sayın SOYER, ımar müdürlüğü gereğini yapmalıdır,basına seçim malzemesi vermeye gerek yok gereğince Izmir ile ilgili basında malzemesi vardır...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz