MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den mesaj... Ankara'da İzmir zirvesi!
Yerel Yönetimler
7 Aralık 2023 Perşembe 20:01

Soyer'den mesaj... Ankara'da İzmir zirvesi!

CHP lideri Özgür Özel'i ziyaret eden Başkan Soyer dikkat çeken bir mesaj verdi.

EGEDESONSÖZ - 31 Mart Yerel Seçimleri'ne 3,5 ay kala CHP'de belediye başkan adaylarının belirlenmesi ile ilgili yoğun mesai sürüyor.

Mevcut belediye başkanları için alınan memnuniyet anketleri ile ilgili süreç başlarken 'örgüt denetiminde ön seçim, ‘örgüt denetiminde basit aday yoklaması’ ve ‘örgüt denetiminde genişletilmiş aday yoklaması’ seçenekleri de adayların belirlenmesinde yöntem olarak kullanılacak.

Aday tartışmalarının sürdüğü evrede İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel partinin genel merkezinde kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme ile ilgili açıklama yapan Başkan Soyer şunları söyledi:

CHP Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile bir araya geldik. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, yerelden genele uzanan güçlü irademizle ülkemizi, kentlerimizi daha aydın yarınlara taşımaya kararlıyız. Sn. Genel Başkanımıza saygılarımı sunuyor, ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 8 Aralık 2023 Cuma 11:02
Yorumlar tam evlere senlik. X kişi yakın olanlar sistemli bir şekilde Soyer linci yapıyorlar.
 MEGAKÖY
 8 Aralık 2023 Cuma 11:00
MEGAKÖY İZMİR
 UĞUR
 8 Aralık 2023 Cuma 10:59
ONURLUÇA ÇEKİLMESİNİ BİLMEK LAĞZIM.....
 İSTİFAAA
 8 Aralık 2023 Cuma 10:58
İSTİFAAAA
 MURTAZA VEFALI
 8 Aralık 2023 Cuma 09:34
İzmir halkının vefalı olduğuna inanıyorum. Son deprem başta olmak üzere İzmir depreminde de, en çok çaba harcayan ve tüm gücünü bunun için kullanan Sayın Tunç SOYER'in bir dönem daha görevi hakkettiğine inanıyorum. Tarım ve Hayvancılık konusu ile yine yakın bir geleceğimizin en önemli sorunu olacağına kesin bir gözle bakılan, SU konusundaki çaba ve çalışmalarını da görmemek her açıdan haksızlık olur. Tercih edersiniz yada etmezsiniz o her bireyin özgür tercihidir. Ama ne demiş atalarımız " Yiğidi öldür, ama hakkını teslim et". NOKTA
 menemenli
 8 Aralık 2023 Cuma 09:30
ÖNSEÇİM OLSUN İZMİR ÖRGÜTÜ SOYER'İ BÜYÜK FARKLA ADAY YAPACAK. İSTANBUL'DAN GELEN İTHAL ADAYLARA İHTİYACIMIZ YOK! İZMİRİ İZMİRLİ YÖNETECEK!!
 MEHMET
 8 Aralık 2023 Cuma 09:23
Bu su ücretleri, su sayaç devir ücretleri, yeni sayaç açımı nekadar pahalı, yazık bize yav.....
 vatandaş
 8 Aralık 2023 Cuma 09:21
Değişmen gerek yoksa seçim tehlikede....
 Şahsi Fikrim....
 8 Aralık 2023 Cuma 09:20
Naçizane fikrim ; Daha Hizmete Aç,Enerjik bir Başkan Adayı ... Bence Sokağı İç Mahalleleri bir Dİnleyin ...Gerçek Halkı Yani YanTarfaları Değil...
 SAYIN ÖZGÜR ÖZEL
 8 Aralık 2023 Cuma 08:27
AKLINIZ VAR İSE BU DÖNEM İZMİR ADAYLARININ TÜMÜNÜ DEĞİŞTİRİN ÇÜNKÜ İZMİRLİ ÇAĞ ATLAMAK İSTİYOR GERÇEK PROJELERLE GERÇEK İŞ YAPACAK LAF YAPMAYACAK ADAYLARI BAŞKAN YAPMAK İSTİYOR. EN AZINDAN SİZİN VEYA ADAY BELİRLEMEDE SİZE YARDIMCI OLAN BİRİLERİ KİMLERSE BURADA YAZAN YORUMLARI OKUSA HALKIN İÇİNE GİRMEDEN DE BAŞKAN ADAYI OLAN KİŞİLERİN SEÇİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ ÇÖZER BU DÖNEM İZMİR GERÇEKTEN İŞ YAPACAK VEDE İZZMİRLİNİN TAMAMINI HİZMETLERİ İLE SARACAK VE KUCAKLAYACAK BAŞKANLARA İHTİYACI VAR BUNU DİKKATE ALIN SAYIN ÖZGÜR ÖZEL BEY BİRDE HEDEP MİŞ İYİ PARTİYMİŞ BU PARTİLERDEN UZAK DURUN SİZ GERÇEK CHP Lİ KİŞİLERİ TEKRAR KUCAKLAYIN BU SİZE YETERDE ARTAR..C.S.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz