MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TÜRK-İŞ'ten adaylık için açık destek: Soyer devam etmeli!
Yerel Yönetimler
3 Ocak 2024 Çarşamba 11:24

TÜRK-İŞ'ten adaylık için açık destek: Soyer devam etmeli!

Türk-İş İzmir 3'üncü Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak yaptığı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden belediye başkanlığına devam etmesini istediklerini belirterek " Kentin altyapısına çok önem veren bir belediye başkanını yalnız bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.  Bu konuda da başkanımız ne arzu ederse, bize ne görev düşerse, bizim de burada olduğunu bilmesini istiyorum. Başarısı daim olsun” dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSOZ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türk-İş İzmir 3'üncü Bölge Temsilciliğini ziyaret etti.

İlk olarak sendika yetkilileri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Soyer, sonrasında ise Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası ise Soyer ve Çakmak sendika binası önünde açıklamalarda bulundu.

ÇAKMAK: YALNIZ BIRAKMAMAK GEREKİYOR
İlk olarak konuşan Çakmak, “Sayın Soyer’i bölgemizde ağırlamaktan mutluluk, gurur ve onur duydum.  Tabii malum  sebebi ziyaretimizde konuştuklarımız da oldu. Kentimizi konuştuk, büyükşehir belediye başkanlığında TÜRK-İŞ topluluğu olarak 8 tane yerde örgütlü olduğumuzdan dolayı örgütlemeyi konuştuk. Toplu sözleşmeyi konuştuk. Siyasetten de bahsettik. Biz istiyoruz ki başkanımız da tekrar  bu birlikteliği sağlayarak yolumuza devam edelim. Kentin altyapısına çok önem veren bir belediye başkanını yalnız bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.  Bu konuda da başkanımız ne arzu ederse, bize ne görev düşerse, bizim de burada olduğunu bilmesini istiyorum. Başarısı daim olsun” dedi. 

SOYER: SOL DUYUYU DA DİRİ TUTACAĞIZ
TÜRK-İŞ’in önemine vurgu yapan Başkan Tunç Soyer ise, “Türk-İş Bölge Başkanlığımızın daveti beni hem çok gururlandırdı, hem de çok mutlu etti.  Tüm şube başkanlarımızla beraber  bir değerlendirme toplantısı yaptık. Onların gösterdiği teveccühe, hassasiyete ve desteğe öncelikle tabii çok teşekkür ediyorum. Benim için son derece kıymetli destekleri.  Bizim  TÜRK-İŞ'le yol arkadaşlığımız  uzun bir yolculuktur. Birlikte daha çok iş başaracağımıza inanıyorum.  Sadece İzmir'de 110 binin üzerinde üyesi olan bir büyük dev sendikadan bahsediyoruz.  Bu şehirde işçinin hakkını, emekçinin hakkını  cansiperane koruyan  TÜRK-İŞ'e bu konuda bir kere daha şükranlarımı sunmak istiyorum. Elbette biz  bu şehirde  sağduyu olduğu kadar sol duyuyu da diri tutacağız. Ve  emekten yana  haktan yana, adaletten yana  bir yerel yönetim oluşturmaya gayret ettik bugüne kadar. Bundan sonra da bu yolculuğa devam edeceğiz.  Son derece moral bulduğum, keyif aldığım bir buluşma oldu” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Demokrat
 4 Ocak 2024 Perşembe 09:01
Kıyamet Alameti Türkİş Solcu bir belediye başkanına destek veriyor. Yanlış haber olmasın DİSK yöneticisi mi Arkadaş
 Kamil
 3 Ocak 2024 Çarşamba 22:01
Tunç efendi bugün doğru dürüst su kullanmadığım halde cok yüksek fatura geliyor. Sana bir daha oy vereceğim haaaa.... Otobüslere binmek ateş pahası bir daha oy vereceğim haaaa.......Sabah akşam trafl işkenceye döndü. Bir daha daha sana oy vereceğim haaa.... Şimdi ey sendikacılar siz gidinde sendikanızla ilgili yorum yapın. Siz kimsiniz ya, kya kalkmış adaylık konusunda çıkmış görüş beyan ediyorsunuz, hadi ordan be....
 İsmet çelik
 3 Ocak 2024 Çarşamba 21:56
Ya geçin bunları halk Soyeri istemiyor. Halkın çoğunluğu Tunç aday olmasın derken oy vermem derken, bilmem ne sendikası , blmem ne STK dernekleri ,bilmem ne odası Tunç aday olmalı diye peş peşe açıklamlar yapıyor. Yahu Allah aşkına Soyeri halkın çoğunluğu istemiyor. Halka rağmen sizin dediğiniz mi olacak. Şahsen ben bir seçmen olarak Soyerin bir daha aday gösterilmesine karşıyım. Ve bu şahsa oy asla vermem. İzmiri geri götürdü. Trafik çökmüş sabah akşam felç ..Otobüslere metroya izdenize üst üste yolculuktan bıktık hiç bir proje hayata geçiremedi. Şimdi biz neden oy vereceğiz beyefendiler, ey sendikacılar, ey hemşehri dernekleri hangi gerekçeyle Soyer tekrar aday gösterilmelidir. Siz halkın aklıyla alay mı ediyorsunuz. Size burdan ekmek çıkmaz. Siz gidip kendi sendika başkanını seçiniz.
 harun
 3 Ocak 2024 Çarşamba 18:30
menemenli ve tansel soyer tröllerimisiniz?
 Liyakat
 3 Ocak 2024 Çarşamba 17:02
Gemi su almaya başlayınca önce fareler terk edermiş onun için koynunda beslediğin yardımcın bir anda seni sattı hani gecesi gündüzü beraber olduğun özuslu vardı ya ………
 Tansel
 3 Ocak 2024 Çarşamba 14:46
Aklın yolu bir, Soyer ile devam edilmeli.
 
 3 Ocak 2024 Çarşamba 14:33
Belediye imkanları ile reklam ne güzel dimi ?
 sezar
 3 Ocak 2024 Çarşamba 14:12
başkan ile devam
 menemenli
 3 Ocak 2024 Çarşamba 13:10
allahına kadar tunç soyer
 ilkay
 3 Ocak 2024 Çarşamba 12:58
yaşantımda ilk defa ödediğim su parası elektrik faturasından fazla hale geldi. Sosyak demokrat belediye başkanı ne yapar eder suyu ve ulasımı cok ucuz hale getirirdi. Çıkıp enflasyon var, mazot zam görüyor deip su zamlarını enflasyona bağlayan belediye başkanı sosyal demokrat olamaz. O zaman boşuna bu kadar masraflar yapılmasın sokaktan geçen herhangi bir kişiyi alıp belediye başkanı yapalım o da aynen enflasyona bağlasın zamları aynı şekilde yönetecektir. Senin farkın nedir sokaktaki adamdan? Senin sosyal demokratlıkla bağıntın var mıdır? Şimdi dersin ki bu kadar enflasyona zamlara rağmen ben ne yaptım ettım vatandasıma ucuz su ucuz ulasım sağladım bunu becerdim dersin ve oy istersin de hiçbirsey yapmamısken bu nasıl pişkinliktir oy istemek? 5 sene once git havadan ızmırın fotografını cek şimdi tekrar cek hersey aynı duruyor ilerleme yok gelişme yok hala utanmadan sıkılmadan oy ıstemek ne demek ya? nİzmirli sen de artık ne yapacaksan yap Kocaoğlunun dediği gibi semeri koysan izmir secer muhabbetını bırak artık
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz