MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Teleferik açıldığı gün arıza yaptı!
Güncel
31 Temmuz 2015 Cuma 23:29

Teleferik açıldığı gün arıza yaptı!

İzmir’de, 2007 yılında riskli raporu üzerine kapatılan ve 8 yıl sonra yeniden açılarak hizmete giren Balçova Teleferik Tesisleri'nde teknik arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşandı. Bir süre havada mahsur kalan vatandaşlar arızanın giderilmesiyle tahliye edildi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından dün açılışı yapılan ve bugün vatandaşların hizmetine giren Balçova Teleferik Tesisleri'nde akşam saat 19.30 sıralarında teknik arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle bir süre vatandaşlar havada asılı kaldı. Arızanın giderilmesinin ardından vatandaşlar tahliye edildi.



Seferler arızanın ardından Cumartesi sabahına kadar iptal edildi. (dha)

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Önce bir şans verin
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 16:26
Yeni tesislerde başlangıçta bazı arızalar olması doğaldır. Yeterki önlem alınıp tekrarlanması önlensin. Su konusunun da bir an önce çözülmesi sağlanırsa İzmir'e çok güzel bir tesisi kazandırılmış olacaktır.
 izmirli
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 13:15
Dün teleferiğe bindim. Sosyal tesisler ve çevre düzenlemesi çok güzeldi. wc ler çok berbattı ve sular akmıyordu. Görevliye söylediğimde suların henüz gelmediğini söyledi. Umarım su problemi hemen çözülür.
 
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 13:08
Sebep neymiş?
 
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 12:15
"Yorumcu" akpli belediye yapsa ne olurdu diye sormuşsun. Hiçbir şey olmazdı. Bursa ve Ankara belediyelerinin de yaptıkları teleferikler açıldığı günden beri sorunlu.😀
 ibrahim
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 11:48
biraz özlem, birazda merakla gündüz sıcak saatte bindim. kabinler çok havasız. eğer gündüz sıcak saatlerde bu arıza olsaydı içeride bayılan dahi olurdu. bu arada başkanın vatandaşsız açılışının sebebi belli oldu.
 YORUMCU
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 11:28
MERAK ETTİM BOZULDU DİYE KURBAN KESELİM... BİZ NE ZAMAN DOĞRU DÜRÜST İŞ DOĞRU DÜRÜST İHALE YAPACAĞIZ BUDA ULAŞIM KART İHALESİ GİBİ FOS ....ACABA BUNU AKPLİ BELEDİYE YAPSAYDI NELER OLURDU... İZMİR ELDEN GİDİYOR....İZMİRE AKLI BAŞINDA İDARECİLER GEREKLİ
 vatandaş murat
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 09:47
:) kurban keselim bence.
 patatesci
 1 Ağustos 2015 Cumartesi 09:01
Izmir e Izmirliye hayirli ugurlu olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz