MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da CHP’li 17 üyeden açıklama!
Politika
7 Mayıs 2021 Cuma 20:00

Torbalı'da CHP’li 17 üyeden açıklama!

Torbalı Belediye Meclisi'nin 17 CHP'li üyesi bir araya gelerek yeni bir açıklama yaptı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, açıklamanın yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından "Ellerini ovuşturan birilerine gelsin..." ifadeleriyle paylaştı.

EGEDESONSÖZ- Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un vefatının ardından Torbalı Belediye Meclisi'nde yapılan ve CHP'nin adayı Mithat Tekin'in kazandığı seçim sonrası Cumhur İttifakı cephesinden yargı hamlesi gelmişti.

Seçim sonrası 2 flaş gelişme yaşanmış,  CHP’li meclis üyesi Mustafa Akbıyık ile DEVA Partisi’nin ilçedeki tek meclis üyesi İlknur Demirtaş AK Parti’ye geçmişti.

Seçimle ilgili yargıdan nasıl bir karar çıkacağı merakla beklenirken,  CHP’li meclis üyelerinden bildiri hamlesi gelmişti.  Torbalı Belediye Meclisi'nin 17 CHP'li üyesi ortak bir bildiri yayınlayarak, Uygur’un vefatının ardından Tekin’i başkanlık görevine taşıyan seçimde özgür iradeleriyle verdikleri ve oyların arkasında olduklarını bildirmişti.

BİRLİK BERABERLİK FOTOĞRAFI

Meclis üyeleri bugün de bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. Tekin ve CHP’li meclis üyeleri yaptıkları açıklamada, “Torbalı halkının rahmetli başkanımıza ve bizlere verdiği her oy namusumuzdur, onurumuzdur, şerefimizdir. Bu değerler hiçbir şart altında vazgeçilmeyecek değerlerimizdir. Bize emanet edilen bu kutsal görevi göz bebeğimiz gibi koruyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Seçimi iptal ettirip 50 kere daha seçim yapsalar 50 kere daha kaybedecekler. Hiçbir arkadaşımızın namusuna, şerefine, onuruna toz kondurmayacağız” denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz