MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı’nın Başkanı Tekin’den ‘usül’ tepkisi ve sitem: Onurumla oynadılar!
Yerel Yönetimler
11 Ocak 2024 Perşembe 16:03

Torbalı’nın Başkanı Tekin’den ‘usül’ tepkisi ve sitem: Onurumla oynadılar!

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP Genel Merkezi’nin İzmir’de 6 belediye başkan adayını açıkladığını, aralarında CHP’li sadece kendisinin olduğuna vurgu yaparak, “Birkaç CHP’li ilçe daha açıklansaydı, bu kadar üzülmez, kırılmazdım. Bana karşı garezleri mi var, anlayamadım. Neden sadece Torbalı, neden sadece ben? Onurumla oynadılar ve ben bunda bir artniyet arıyorum” sözleriyle sitem etti.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, İzmir’in 30 ilçesinden 6’sının belediye başkan adaylarını açıklamıştı.

İYİ Parti’nin iktidar olduğu Tire’nin yanı sıra AK Partili Kınık, Bergama, Kiraz ve Bayındır’ın adaylarının arasına CHP’li Torbalı Belediyesi’nin dahil edilmesi ise dikkat çekti.

CHP’Lİ 2-3 BELEDİYEYLE BİRLİKTE AÇIKLASALARDI BU KADAR ÜZÜLMEZDİM
Cumhuriyet Halk Partisi, Torbalı’da, eski İlçe Başkanı Övünç Demir’i aday göstermişti. Bu karara saygı duyduğunun altını çizen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, duygularını şu sözlerle özetledi:

“Partimiz bir karar vermiş ve o karara elbette saygı duyuyorum. Genel merkezimizin takdiridir. Burada bir sıkıntımız yok. Ancak şuna çok üzüldüm. Açıklanan ilçelerden benden başka, CHP’li bir yer yok. CHP’nin iktidar olduğu ilçelerden sadece Torbalı’nın adayının açıklanmasına üzüldüm. Bana karşı garezleri mi var, bunu anlamış değilim. Beni üzen, canımı sıkan işte budur. Benim ilçemin adayını, diğer CHP’li ilçelerle aynı zamanda açıklamış olsalar, hiç bu kadar üzülmez, kırılmazdım. Ben bunu hak etmedim. Partimin bir neferiyim, bir nefer gibi çalışacağım tabii ki. Fakat onurumla oynadılar. Beni aday göstermeyin, sorun değil. Ama bu karar, diğer CHP’li ilçelerle birlikte açıklanmalıydı. Torbalı ile birlikte CHP’li bir iki ilçe daha açıklansaydı, yine sineye çekerdim. Burada biraz art niyet görüyorum. Görev sürem bittiğinde, 35 ay belediye başkanlığı yapmış olacağım. Benim emeklerimin, çalışmalarımın  görmezlikten gelinmesine üzüldüm.”  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ayrancılar ilçe izmir
 16 Ocak 2024 Salı 08:55
ayrancılardan chp ye oy yok
 kaybettirin bu adama
 13 Ocak 2024 Cumartesi 15:23
çık baağımsız aday ol. birleşin iyipden aday cıkarın. torbalı için çözüm üretin. oyları bölün. övünç demir sultasına son verin..1
 chpli
 12 Ocak 2024 Cuma 09:21
bağımsız aday ol başkan. 2014 te nasıl kaybettirdilerse 2024 te de kendileri kaybedecekler.
 dr rahmet
 12 Ocak 2024 Cuma 09:13
Başkan torbalıya ne hizmet uaptınızda hala adaylık bekliyorsunuz.Siz ve ekibiniz torbalının sırtından bir an önce ineceksiniz.
 Size Herşey Müstehak
 11 Ocak 2024 Perşembe 22:57
Ama siz çok seversiniz tıpış tıpış gidip hâlen daha bu Genel Merkezi ağalarının direttiği adaylara oy vermeyi... Vermeyin kardeşim! Direk kırmızı kartı gösterin! Patron sizsiniz siz...
 Tepeköylü delege
 11 Ocak 2024 Perşembe 21:18
Sayın Tekin üzülmeyin çünkü onlar bu mevkilere getiren lideri sildiler,il kurultayında delegelerin üçte ikilik oyunu almadan tek aday olduğu için seçildi,birisi de delege seçilemedi parti içinde genel başkan yardımcısı olarak uzun süre görev verildi,boş ver değmez...
 ATATÜRKÇÜ GENÇLİK
 11 Ocak 2024 Perşembe 20:03
Parti sözcüsü Deniz Yücel tam evlere şenlik sözcü! Bu akşam Fatih Portakal iyi HAŞLADI.
 kıllı kadir
 11 Ocak 2024 Perşembe 19:42
mithat başkan hataların var doğru ama.yapılan gerçekten yanlış.seni gözden çıkardılarsa sende çıkar
 Cemal
 11 Ocak 2024 Perşembe 19:21
Bu kadar gurur onur diyorsan eğer istifa ederek söylediğin bu lafların arkasında dur ve değişiklikler için çabala
 gerçekler
 11 Ocak 2024 Perşembe 16:50
bas istifayı o zaman başkan. yada ağırlığını koy bir sonraki pmde adayı değiştir. adayı geri çeksinler. 2019 da olduğu gibi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz