MENÜ
İzmir 10°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'nın yeni Başkanı Tekin: Onun gibi olamayız ama...
Politika
9 Mayıs 2021 Pazar 12:01

Torbalı'nın yeni Başkanı Tekin: Onun gibi olamayız ama...

İsmail Uygur'un vefatından sonra Torbalı Belediye Başkanlığı makamına oturan Mithat Tekin, "Başkanımız bir efsaneydi. Onun gibi olamayız, bu mümkün değil ama başkanımızın huzur içinde uyuması için elimden gelenin fazlasını yapacağım" dedi

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - Üçüncü dönem Torbalı Belediye Başkanlığı yaparken vefat eden İsmail Uygur'un yerine başkanlığa getirilen CHP'li Mithat Tekin, 30 yıllık arkadaşı, sırdaşının yerinde oturmanın buruk mutluluğunu yaşadığını söyledi. İki dönem Uygur'un başkan yardımcılığı görevinde bulunan, bugün başkanlık koltuğunda olan Mithat Tekin, duygu yüklü sözcüklerle duygularını dile getirdi. Uygur ile dostluğunun sağlam temellere dayandığını anlatan Tekin, "Keşke İsmail başkanım yaşasaydı da ben yine onun yardımcısı olarak göreve devam etseydim" dedi ve şu yorumu yaptı:

PROJELERİN HEPSİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

"Bu onurlu makamda otururken, yüreğim tabii ki buruk. Sorumluluğumuz arttı. Rahmetli İsmail başkanımızın yapmak istediği projelerin hepsini, kaldığı yerden yapmaya devam edeceğiz. Sırada bekleyen projeleri de yapacağız. Onun yokluğunu hissedeceğiz elbette ama onun vermek istediği hizmetleri kusursuz biçimde yerine getireceğiz.  Başkanımız, efsane bir başkandı. Onun gibi olmamız mümkün değil ama elimden gelenin fazlasını yapacağım. Hizmet ve yatırımlarımızı yaptıkça, başkanımız da mezarında huzur içinde uyuyacak."

MEYDAN PROJESİ, İSMAİL BAŞKANIMIZIN EN BÜYÜK HAYALİYDİ

Şu anda İZSU ekiplerinin, Torbalı'daki altyapı sorununun çözümü için şehri kazmaya devam ettiğini belirten Başkan Mithat Tekin, "Altyapının çözüldüğü günü görmek, İsmail başkanımızın en çok istediği şeylerden biriydi. Torbalı şu anda şantiye gibi. İnsanlarımız biraz sabretsinler, çalışmalar bittiğinde çok rahat edecekler. Şehir içi dolmuş meselesi vardı, geçmişten bugüne kadar bir türlü çözülemeyen... Büyükşehir ile görüşüp o sorunu da kısa zamanda çözeceğiz. İsmail başkanımızın en büyük hayali, meydan projesiydi. Meydan projesini de en kısa zamanda hayata geçirip rahmetli başkanımızın hayalini gerçeğe dönüştüreceğiz" dedi.

ADI, MEGA BİR PROJEDE YAŞATILACAK

İsmail Uygur adını, Torbalı Belediyesi'nin en büyük, mega projesine verileceğini açıklayan Başkan Mithat Tekin, "Mega projenin adını şimdi söyleyemem. Ama efsane başkanımızın adını, o büyük projede yaşatacağız" ifadesini kullandı. AK Parti'nin seçimde kabinde fotoğraf çekilmesi  nedeniyle yaptığı itirazın yargıda kabul edildiğini hatırlattığımız Başkan Tekin, şu değerlendirmelerde bulundu:

YAŞADIĞIMIZ SÜREÇ, ARKADAŞLARIMIZI KENETLEDİ

"Yargı, AK Parti'nin itirazını kabul etti. CHP'li 17 meclis üyesi arkadaşım, 50 kez seçim yapılsa, 50'sinde de kazanırız, açıklamasında bulundu. Bu açıklama, beni çok etkiledi. 17 arkadaşımızla da gurur duyuyorum. Dedikleri gibi, 50 kez seçim olsa, 50'sini de kazanırız. Yaşadığımız süreç, arkadaşlarımızı kenetledi. Yargı süreci devam ediyor. Tutanakları istediler. Doğrusu seçimin iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü bizim yaptığımız seçim, fotoğraf çekilmesini yasaklayan YSK'nın yönettiği bir seçim değil. Yargıdan adaletli bir karar çıkacağı, seçimin iptal edilmeyeceği  yönünde bir umudum var."
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz