MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü oyuncunun anne acısı
Yaşam
25 Kasım 2021 Perşembe 10:46

Ünlü oyuncunun anne acısı

Ünlü oyuncu Çetin Altay'ın annesi Sadiye Altay hayatını kaybetti. Büyük üzüntüsünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Altay, 'Hayatın en gerçeği olan ölüm bizi şimdilik ayırdı, seni çok seviyorum annem' sözleriyle annesine veda etti.

Oyuncu Çetin Altay, annesi Sadiye Altay'ın vefatıyla sarsıldı. Oyuncu sosyal medyadan annesinin fotoğrafını paylaşıp duygusal bir veda notu düştü. 

Ünlü oyuncu, 'Çok üzgünüm Annem… çok üzgünüm yoksun artık ve bir daha olmayacağını bilmek o kadar acıtıyor ki canımı… çok başka bir duyguymuş artık bir daha olmayacağına alışmaya çalışmak ve bir daha istesem de tartışamayacağımızı bilmek en çokta bu dokundu bana! Meğer o çok darlandığımı zannettiğim tartışmalar ne güzelmiş de kıymetini bilememişim cehaletimden… Öyleymiş gerçekten şimdi anladım ama çok geç tabi… Seni bilerek hiç üzmedim ama bilmeyerek, istemeyerek üzdüğüm her an için çok özür dilerim. Yattığın yer nur dolsun mekanın cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin… Hayatın en gerçeği olan ölüm bizi şimdilik ayırdı ANNEM ama şimdilik …seni çok seviyorum. ANNEM gerçekten çok canım yandı…çok' sözleriyle annesine veda etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz