MENÜ
İzmir 22°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü türkücünün kardeşine köpek saldırdı
Magazin
24 Mayıs 2024 Cuma 12:21

Ünlü türkücünün kardeşine köpek saldırdı

Ünlü türkücü Sabahat Akkiraz'ın kardeşi, köpeklerin saldırısına uğradı. Akkiraz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Sorun artık köpekleri sevip sevmemek değil. Sorun, artık bir güvenlik sorunu" dedi.

Başı boş köpeklerle ilgili hazırlanan Sokak Hayvanları Yasası gündemde... Yasanın çıkması halinde 30 gün içinde sahiplenilmeyen başı boş köpekler uyutulacak. Bu yasa, kimileri tarafından desteklenirken kimileri tarafından tepki görüyor.

Bu tartışmanın alevlendiği günlerde ünlü türkücü Sabahat Akkiraz, kız kardeşinin köpeklerin saldırısına uğradığını açıkladı. Akkiraz, konuyla ilgili şunları söyledi; "Dün kız kardeşim, köpeğini dolaştırmak için sabah saatlerinde Tarabya sahiline doğru evden çıkıyor. İki sokak gidemeden bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğruyor. Sadece köpekleri değil, hayvanların hepsini çok seven kardeşim nerdeyse hastanelik oluyor. Sorun artık köpekleri sevip sevmemek değil. Sorun artık bir güvenlik sorunu. Bunu çözmek için de Amerika’yı tekrar keşfetmeye gerek yok. Yapan ülkelerin yol haritası belli. Siz bir çözüm bulamıyorsanız medeni bir çözümü alın kullanın. Bu konuda bile saçma ayrışmalarla konuyu öteleyip hem insanların hem hayvanların hayatını karartmayın. Bu işi belediyeler çözemez. Onların daha önemli işleri var malum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 VfV
 24 Mayıs 2024 Cuma 13:31
Olay bu işte.Tamamen güvenlik sorunu.Köpek besleyenler bile saldırıya uğruyor.Mama lobisi tarafından fonlanan,sözde hayvansever,özde köpek fetişistleri istedikletlri kadar bağırsın bu yasa düzenlnmeli.Yasayı çıkarsınlar bundan sonra oyum Akp'ye.
 
 24 Mayıs 2024 Cuma 13:06
aman bacım çözüm mözüm dillendirmeyin,köpektaparları başınıza musallat etmeyin..onlar daha tehlikeli vallahi...
 VATANDAŞ
 24 Mayıs 2024 Cuma 12:27
Sayın AKKİRAZ hayranıyım ama, sonuca bağlanmayan ve ucu açık bir açıklama olmuş.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz