MENÜ
İzmir 16°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeğenin ölümüne neden olmuştu... O anları anlattı!
Güncel
13 Ekim 2021 Çarşamba 10:34

Yeğenin ölümüne neden olmuştu... O anları anlattı!

İzmir'de 8 yaşındaki yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'yı fark etmeyerek, cip ile üzerinden geçerek ölümüne neden olan Zerrin Kara ilk kez konuştu. “Bağırdım kimse duymadı” diyerek canlı yayında gözyaşlarına boğulan Kara, “Çok şakacı bir çocuktu, yine şaka yapıyor sandım ama kulağında kan vardı. Kimse sesimi duymadı. Otopark karanlıktı" ifadelerini kullandı.

Bir rezidansın otoparkında gerçekleşen kaza hakkında Kanal D’de yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” isimli magazin programının canlı yayınına konuşan Zerrin Kara, "Kaza bu, oradaki çırpınışlarımı gördünüz mü? Ben arabada olmadığını fark ettikten sonra yüzü gülüyordu, çok şakacı bir çocuktu yine şaka yapıyor sandım ama kulağında kan vardı. Kimse sesimi duymadı. Otopark karanlıktı" dedi. Kazanın ardından kurtarma çabalarını da anlatan Kara, "Arabayı çalıştırmak için uğraştım, kilit ekranı çıktı aracı çalıştıramadım, kucağımda taşıdım, bağırdım, kimse sesimi duymadı, bir acil tıp uzmanı müdahale etti" şeklinde konuştu.

“KARDEŞİMİN İŞİ YOK, BİZDEN PARA İSTİYOR”
Hayatını kaybeden Kutsal Hazar Eymen Kara’nın babası Adem Kara, ihmal olduğunu ve ablasının yargılanıp ceza almasını istediğini dile getirmişti. Bu iddialara yanıt verirken gözyaşlarını tutamayan Zerrin Kara, “Bakan bir insan neden öldürür çocuğu, hiçbir şey boşluğunu doldurmuyor” dedi.

Adem Kara hakkında çarpıcı ifadelerde bulunan Zerrin Kara, “Eymen bende kalıyordu. Kardeşimin işi yok, bizden para istiyor. Eymen'in annesi yoğun bakımdayken Adem başkasıyla düğün yaptı, yıllarca eziyet etti, darp etti. Kanserden kaybettik, kısa bir süre sonra da Adem'in bir çocuğu oldu" sözlerini aktardı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 metin
 13 Ekim 2021 Çarşamba 11:12
babasının geçmişte ne yaptığının önemi yok bir çocuk hayatını kaybetmiş buna sebep olan yargılanmalı ceza almalı. Bir çocuk arabadan iniyor arabanın yanında koşuyor nasıl görmüyorsun insaf. Ayrıca otopark karanlık falan değil. Kimse böyle olsun istemez belki ama kesinlikle cezasını çekmeli..
 burak
 13 Ekim 2021 Çarşamba 11:06
sizin çarpık yaşamlarınızın günahını sonuç olarak çocuk çekmiş oldu. Al halayı vur babaya..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz