MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
Yerel Yönetimler
25 Nisan 2024 Perşembe 19:40

Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, güne Fen İşleri Şantiyesi’nde emekçilerle bir araya gelerek başladı.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, bugün sabah mesaiye Fen İşleri Şantiyesi’nde birim toplantısı yaptı. Toplantı öncesi Başkan Kınay, çalışanlarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Birim toplantısının ardından Başkan Kınay, şantiyeyi dolaşarak yürütülen çalışmalar ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi aldı. Karabağlar’ı hep birlikte güzelleştirmek için çalışacaklarının altını çizen Başkan Kınay, tüm belediye emekçileriyle dayanışma içerisinde çalışmalarını büyüteceklerini ifade etti.

Kadınların sözünü büyütmek için daha çok çalışacağız
Şantiyedeki işçilerle buluşmasının ardından Başkan Kınay, Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı’na katılan kadınlara katılım belgelerini verdi. Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin çalışmalarını daha önce de takip ettiğini dile getiren Başkan Kınay, kadınların daha görünür olması için bu çalışmaların artırılması gerektiğini söyledi. Karabağlar’da bir kadın belediye başkanı olarak kadınların sözünü büyütmenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kınay, bundan sonraki süreçte bu alanın daha aktif kullanılacağını, tüm kadınlara ulaşmak için çalışacaklarını ve seçim öncesi söz verdiği kadın meclisini yönetimsel anlamda da projelere imza atacaklarını ifade etti. “Kadınlara dokunmak demek, hayata da dokunmak demek” diyen Başkan Kınay, bu konuda birlikte dayanışma içerisinde çalışmak istediklerini belirterek eğitime katılan tüm kadınlara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Poligonlu
 26 Nisan 2024 Cuma 10:24
Her şey hızlı başlar ama aynı hızda devam etmez neden mi? Çünkü belediye başkanları seçim arefesinde yüzlerce işçi belediyeye alacağız diyerek söz verdiler bunları nasıl işe alacağız diye düşünüyorlar,ondan sonra da seçim öncesinde yüzlerce işçi belediyeye alındı bunları nasıl işten çıkarırız planları yapıyorlar ayrıca yönetim kadrolarına hangi torpilli adamları alınacaktır hesapları yapılıyor hizmetler artık olur mu? Beklemeye devam edeceğiz...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz