MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediyesi'nden 58 milyonluk satış!
Yerel Yönetimler
25 Nisan 2024 Perşembe 08:48

Güzelbahçe Belediyesi'nden 58 milyonluk satış!

Güzelbahçe Belediyesi’nde görevi devralan Belediye Başkanı Mustafa Günay, belediye bünyesinde yer alan 12 adet taşınmazını satış listesine çıkarma kararı aldı. 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceği duyurulan ihalenin beklenen tutarlar üzerinden gerçekleşmesi halinde belediye kasasına 58 milyon 420 bin TL’nin girmesi planlanıyor.

EGEDESONSÖZ – Yerel seçimlerin tamamlanması ile birlikte belediyelerde görevi devralan belediye başkanlarının maddi kaynak arayışı devam ediyor.

Bazı belediye başkanları seçim sürecinde yaşanan işe  alımlarla birlikte bozulan mali yapıyı işten çıkarmalar ve yeni gelir kalemleri ile karşılamaya yoluna giderken, bazı belediye başkanları da en hızlı ve kolay kaynak yaratımı olarak ellerindeki mülkleri satış listesine çıkarmış durumda.

Bu kapsamda görevi Mustafa İnce’den devralan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’da belediye bünyesinde yer alan 12 adet taşınmazı için satış kararı aldı.

TOPLAM DEĞERİ 58 MİLYON TL
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yer alan ve değeri 4 milyon 50 bin TL ila 5 milyon 400 bin TL arasında değişen 10 taşınmazı ve  Yelki Mahallesi’nde yer alan 5 milyon 620 bin TL’lik 2 taşınmazını açık arttırma yöntemi ile satmayı planlayan Güzelbahçe Belediyesi, satışların beklenen tutardan gerçekleşmesi halinde kasasına 58 milyon 420 bin TL koymayı hedefliyor.

8 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceği duyurulan ihalelerin saat 11:00’da başlayacağı ve 15 dakikalık aralıklarla yapılacağı da duyurulan bilgiler arasında yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 MKC
 25 Nisan 2024 Perşembe 13:46
Bedeller elbette baslangic bedelleri. Acik arttirma diyor zaten. Yoksa orasinin rayicleri icin dusuk rakamlar bunlar.
 otizmli aileler
 25 Nisan 2024 Perşembe 11:15
sn başkan güzelbahçede otizm okulu yapılması için ege koop tarafından bağışlanan arsayı vakıf sahipleri bir gıda-inşaat firmasına satmıştı. sanırım o sahtekarlığı siz de biliyosunuz. biz aileler olarak o araziye otizmli çocuklarımız için okulu, merkezi güzelbahçe belediyesinin yapmasını istiyoruz arazi başka yöntemlerle buharlaşmadan..
 efkan polo
 25 Nisan 2024 Perşembe 11:04
arkadaşım elde yok avuçta yok napsın bu belediyeler müteahitler taş mı yiyecekler?
 efkan polo
 25 Nisan 2024 Perşembe 11:04
belediyeler napsın ya nerden para bulsun. Devlet de chpli oldukları için gereken desteği vermiyor
 oy verici
 25 Nisan 2024 Perşembe 09:46
menemen ve aliağa belediyeleri yapınca kötü chp belediyeleri yapınca mecburiyet ve gerekli mi oluyor bu iş anlamadım ben.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz