MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da Uçurtma Şenliği'ne geri sayım
Yerel Yönetimler
25 Nisan 2024 Perşembe 12:30

Torbalı'da Uçurtma Şenliği'ne geri sayım

Torbalı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Pazar günü Uçurtma Şenliği düzenleyecek. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan şenliğe tüm ilçe sakinlerini davet etti

Torbalı ile özdeşleşen ve bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan Uçurtma Şenliği, Özbey Deve Güreşi Alanı’nda gerçekleşecek. Saat 10:00’da başlayacak olan uçurtma şenliğinde eğlenceli oyunlar, müzik ve gösteriler, sürpriz hediyeler ve ikramlar da olacak. Çeşitli kategorilerde yapılacak olan uçurtma yarışmaları da güne ayrıca renk katacak. Düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ise ödülleri takdim edilecek.

BAŞKAN ÖVÜNÇ DEMİR’DEN ŞENLİĞE DAVET
Yoğun katılımın olması beklenen Uçurtma Şenliği’ne Torbalı Belediyesi saat 09:00’dan itibaren Torbalı Meydanı’ndan servis kaldıracak. Tüm çocukları ve ailelerini Pazar günü gerçekleşecek olan Uçurtma Şenliği’ne davet eden Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir “İlçemiz için geleneksel hale gelen Uçurtma Şenliği’mizin bu yıl 16.’sını düzenliyoruz. Şenliğimiz kapsamında eğlenceli oyunlar, müzik ve gösteriler, sürpriz hediyeler ve ikramlarımız olacaktır. Pazar günü gökyüzünü rengarenk yapacak olan şenliğimize çocuklarımız başta olmak üzere herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aktarma hakkı olsaydı . Gelirdik
 25 Nisan 2024 Perşembe 22:01
Torbalı ilçesindeki otobüslerde ; İzmir merkez ilçelerindeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı neden yok . İzmir’in CHP ‘li 17 çevre ilçe belediye başkanının bu konuda söyleyecekleri bir sözleri yok mu ? İzmir BB’ne soramıyor musunuz , ya arkadaş bizim ilçelerdeki otobüslerde , merkez ilçelerdeki toplu ulaşım araçlarında uygulanan 120 dakika ücretli aktarma hakkı neden yok diye . Hadi ben sizin yerinize soruyorum . Neden İzmir çevre ilçe otobüslerinde 120 dakika ücretli aktarma hakkı yok ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz