MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dokunmayın Kemalime…
Cumhur BULUT
YAZARLAR
6 Mart 2019 Çarşamba

Dokunmayın Kemalime…

Ses etmeyin sakın, iyi gidiyorKemal.

Maaremcileraportta bekliyor, bir takım sinsi planlar yapıyorlar emme diş geçiremezler bizimkine, benden söylemesi…

Kemal iyi gidiyor, rahat olun. Nereden bakarsanız bakın bir beş senesi daha var Kemalimin. O arada siz gereğini halledersiniz gari…

Sakın gidişatı bozmayın, aman diyin!…

Adam televizyona çıktı mı coşuyor doğrusu. Kesin göbeğini bir televizyon kanalının bahçesine gömmüşler, yoksa böyle olmazdı. Bir anlatıyor bir anlatıyor ki değmeyin gitsin.

Bence büyük düşünüyor Kemalim. Hani Türkiye’de politikayla hiç ilgilenmeyen hala babasının partisine oy veren ve Ülkede başbakanın da hala rahmetli Bülent Ecevit olduğunu sanan kitle var ya hani, hah işte onlara oynuyor. Hedef kitlesi yüzde otuz... E kendi kemik oyu da yüzde yirmi beş dersek al sana yüzde elli beş ile iktidar!

Deha deha!

Aman ilişmeyin sakın çok iyi gidiyor Kemalim…

Geçen televizyonda öyle bir siyasi içtihat yaptı ki, eğer Trump bir duysa anlında öper doğrusu, o derece yani…

Bakın bakın şu ifadedeki derin bilgiye bakın, insanüstü karizmayla ortaya konulan telaffuzdaki şu letafete bakın; “Türkiye'nin beka sorunu yok, ABD'nin desteklediği teröristler bize saldırmaz”

Hediyelik misin be mübarek!?

Yav arkadaş duygulanıyorum işte, böyle gerçekleri ortaya koyan siyaset ehlini görünce gözlerim doluyor, tutamıyorum kendimi, ağlayasım geliyor…

Nerden buldun arkadaş, nasıl nokta atışı yaptın böyle? Kırk yıllık terör gerçeğimizi tepetaklak eden bu tespit karşısında ben şimdi ne diyeyim?

Binlerce şehit, binlerce gazi, öksüz, yetim, dul ve acılı aile gibi ben de çok şaşkınım doğrusu!

Tabii ya! Saldırmaz zaten onlar bize, neden saldırsınlar ki?… Hem bize saldıran o teröristler ABD’nin değil, uzaylıların desteklediği ve silah verdiği “Gulu Gulu” kabilesiymiş. Geçen gün bir yerde okuduydum. Kemalim doğru söylüyor!

Yok terör saldırısıymış, yok beka sorunuymuş, yok bilmem ne?

Bırakalım bu gibi işleri! Aşın bunları kardeşim aşın! Yenileyin kendinizi, bakın dünya değişiyor, Türkiye değişiyor. Sınırımızda bize namlu doğrultanlar aslında birer sevgi kelebeği birer uç uç böcüğü… Kemal çok doğru söylüyor!

Hem dünyanın güneş etrafında döndüğünü nereden çıkarıyorsunuz?  Yettiniz artık be!

Yok böyle bir şey!Dokunmayın Kemalime…

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 GÜNNUR GÜRIŞIK
 25 Mart 2019 Pazartesi 12:31
Vay cumhur efendi sizinkide bi cumhur başkanınin elini tutuşu varrrr zannedersiniz o kadar lafı devlet bey etmemiş gibi kemal kılıçdaroğlu nun avkatı değilim beni ilgilendirmezde bu yazıları yazarken birde kendi iğrenç yüzünüzü gorseniz keşke
 Oğuz Kaan
 7 Mart 2019 Perşembe 10:36
Cumhur kardeşim, ortağınız Cumhur İttifakının milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Ayşenur Bahçekapılı kimlerle oturuyor, kadehleri ne için kaldırdıklarını araştırıp yazma cesaretin var mı? Masadaki Remzi Kartal pkk Avrupa sorumlusu, Salih Müslim pyd lideri, Orhan Demirbağ ise HDP yöneticisi biliyorsun değil mi?
 Merkez
 7 Mart 2019 Perşembe 00:12
Sayın yazar bırakın kemal i chp tabanı yani gerçek Atatürk cüler chp+hdp kardeşliğin den rahatsız çoğu ya sandığa gitmeyecek yada dsp ye oy verecek.
 Mister No
 6 Mart 2019 Çarşamba 16:31
Yazar cesareti varsa 5 AKP´li Milletvekilinin Kardeslerinin HDP´den aday oldugunu bize aciklasin. Milliyetciymis ? Pöh? Yerim sizin Milliyetciliginizi. Atatürke söverler, sesleri cikmaz, Cenneti satarlar, sesleri cikmaz. Yunanlar adalarimizi isgal eder, sus pus olurlar. Trumpa övgüler dizenin dizinin dibinden ayrilmazlar. Amerikan askeri sag salim dönsün diye dua edenlerin eteklerine yapisirlar. Sonrada biz Milliyetciyiz ha ?
 Adem K.
 6 Mart 2019 Çarşamba 15:59
Saygıdeğer Cumhur Kardeşim..! Bu gün bir karkatür gördüm Kılıçdaroğlunun ne demek istediğini anlatan.Şöyle ki: Kılçdaroğlu PYD nin arkasına geçmiş,YPG silahı bize doğrultmuş Kılıçdaroğlu da YPG nin arkasından YPG bize yani CHP ye saldırmaz,biz onlarla aynı saftayız demek istiyor.Kerata doğru söylüyor aslında.Türk milletinden ona ne?
 Lombak
 6 Mart 2019 Çarşamba 15:53
HDP hangi seçimi kazandı bugüne kadar? Hani ortağınız. "Türkiye partisi" ya.
 Sıtkı ş
 6 Mart 2019 Çarşamba 13:11
Cumhur kardeş böyle aklı evveler olmasa siyasetin tadı tuzu olurmu böyle olsunlarki %20 nin üstüne çıkamasınlar
 Gürkan
 6 Mart 2019 Çarşamba 12:58
Barajı zor geçen bir partinin ana muhalefet ile dalga geçmesi trajikomik :) Kılıçdaroğlu'na sallamadan önce 20 yıldır partinin başında olup, tek seçim kazanmadığı halde TV'de sakin, meydanda 3-5 kişiyi görünce coşan Bahçeli'nin daha kaç senesi var? Türk siyaseti bu kişilerden ne zaman kurtulacak? Seçim yaklaşır muhalifler terörist olur; havuz medyası CHP camileri ahır yaptı haberlerine başlar; beka sorunu ortaya çıkar; biz gidersek ülke batar demeler başlar ... ülkede beka sorunu var ama MHP kendi içinden ülkeyi yönetecek bir aday dahi çıkarmıyor; yerel seçimde de başta 3 büyük şehirde de belediye başkan adayı da çıkarmıyor. Ha ha ha ...
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz