MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’de eskilerle yeniler buluştu.... Kemalpaşa zirvesi
Politika
10 Aralık 2017 Pazar 10:04

AK Parti’de eskilerle yeniler buluştu.... Kemalpaşa zirvesi

AK Parti İzmir’de görev yapan eski-yeni milletvekilleri ile belediye başkanları zirvede buluştu.

EGEDESONSÖZ- Yerel Yönetimler Toplantısı’nda belediyecilik çalışmaları ve meclis üyelerinin faaliyetlerini masaya yatıran AK Parti İzmir Teşkilatı bu kez eski-yeni milletvekilleri ve belediye başkanları toplantısı yaptı. 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirve Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın çağrısıyla yapıldı. İl Başkanı Bülent Delican’ın da hazır bulunduğu toplantıya eski Milletvekilleri Cemil Şeboy, Taha Aksoy, İsmail Katmerci, Teyfik Ensari, Nesrin Ulema, Tuğrul Yemişçi, Aydın Şengül, Rıfat Sait, İlknur Denizli mevcut Milletvekilleri Necip Kalkan, Nükhet Hotar, Kerem Ali Sürekli Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kınık-Sadık Doğruer, Kiraz-Saliha Özçınar, Torbalı-Adnan Yaşargörmez, Menderes-Bülent Soylu, Selçuk Zeynel Bakıcı katıldı.

Toplantıda ülke ve İzmir gündemi masaya yatırılırken parti çalışmaları, kongre süreci ve projeler konuşuldu. Eski isimler deneyimlerini aktarırken yerel yönetim-merkezi hükümet faaliyetleri de konuşuldu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ÖZBUCALI...
 11 Aralık 2017 Pazartesi 10:43
AYDIN ŞENGÜL GELECEK PROBLEM VE SIKINTILAR BİTECEK...
 İYİ
 10 Aralık 2017 Pazar 22:48
Reis var derse varsınız yok derse yoksunuz bu ülke için tek anlamınız bu
 Alooo
 10 Aralık 2017 Pazar 22:29
Metrolar ne oldu?
 Baba
 10 Aralık 2017 Pazar 20:41
Ne verdiniz izmire de toplaniyorsunuz. Koskoca Göztepe ye 20000 lik stadı akıllarınca layık gördüklerini zanneden zevat.
 Yazıktır
 10 Aralık 2017 Pazar 18:17
Başka Türkiye yok, başka gidecek yerimizde yok.Bakmayın siyasetçilere onlar ÖTEKİLEŞ‘tirme sayesinde sizden, bizden diye toplumu kutuplaştırıyorlar.Koltuk için yapıyorlar.Gelin onlara biz öğretelim; "BEN YOK BİZ VARIZ, O HALDE HEP BERABER BİR ARAYA GELİP BU ÜLKE İÇİN HERŞEYİN EN GÜZELİNİ YAPARIZ" Milletin cebi boş mutfağı boş, hayat pahalılığı canımızdan bezdirdi.Bütün gıda maddeleri ithal ve pahalı.İnşaat değil bu ülkenin çaresi tarım ve hayvancılıktır.Siyasi düşüncemiz ne olursa olsun yanlışlarını uyaralım, futbol takımı tutar gibi siyaset yapmayalım.Kimseye KAPIKULU olmayalım ONURLU insan olarak yaşayalım.
 Oğuzhan
 10 Aralık 2017 Pazar 17:06
Izmir Ak Parti il Başkanı Sayın Bülent DELİCAN zamanında en çok belediye başkanlığı kazanıldı onun döneminde Ak parti en çok oyu aldı ve Referandumda da her kez biliyor ki en çok çalışan kişi idi ve en önemlisi; HAYİN DARBE KALKIŞMASININ KARŞISINDA DİMDİK DURDU VATAN MİLLET SEVDALISI MÜTAVAZİ, DÜRÜST PARTİSİNE VE DAVASINA SEVDALILIĞI HERKESCE BİLİNEN, GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞAN TAM BİR DAVA ADAMI TEK KELİME İLE ADAMMM INŞALLAH KALIR KALIRSA AK PARTİ KAZANIR İZMİR KAZANIR DİYORUM
 Yiyin birbirinizi
 10 Aralık 2017 Pazar 14:59
Yorumculara bakılırsa AKP'liler birbirlerini yiyor. Kardeşim hükümetiniz, İzmir Milletvekili Başbakanın, Mtrolar ile ilgili tek bir olumlu söz söylmediğinize göre. Kim gelirse gelsin İzmirlilere söyleyecek tek bir sözü olamaz. O zaman size birbinizin mezarını kazmak düşer
 İlçe sınırları
 10 Aralık 2017 Pazar 13:12
Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınrları ilk madde olmalıydı.Yıllardır bunun zararı görülüyor ama nedense kimse birşey yapmıyor?
 AKPARTİLİ...
 10 Aralık 2017 Pazar 12:57
BU TOPLANTI DELİCAN KALSIN TOPLANTISI DEĞİLDİ... ÖVME TOPLANTISI HİÇ DEĞİLDİ... BELEDİYE BAŞKANLIKLARARI DELİCAN ZAMANINDA ALINMADI...DELİCAN ZAMANI EN BAŞARISIZ ZAMAN....BİLMEYENLER GÖZELCE Bİ ÖĞRENSİN
 Nedir bu?
 10 Aralık 2017 Pazar 11:39
Ayda ortalama 2 veya 3 kez Sayın Delican‘ın görevde kalıp kalmayacağı konusunda basında haber çıkıyor yazının altında da il başkanlığı için adı geçen aynı isimler.Bu haberi temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirenler aynı kişiler ama hiç hoş değil.2019 yaklaşırken en azından il başkanlığında oturayım diyen koltuk düşkünleri ayıptır.Gelelim Delican‘a; dürüst-saygın- kavga ile değil sözle yapması gerekenleri yapıyor.Sürekli koltuğu tartışılan il başkanı kim olursa olsun tedirgin olur.En fazla belediye başkanlığı onun döneminde alındı.En önemlisi özel işini partililerin çoğunluğu bile bilmiyor.Kendi mesleğini siyaset sayesinde kalkındıran ve kullananlar artık dursunlar.2019 sonuna kadar il başkanı kalsın ve bu kendisine söylensin.Yönetimde değişiklik yapsın ve 2019‘a bugünden tezi yok konsantre olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz