MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti’nin İzmir’deki meclis listelerine ‘Yıldırım’ müdahale!
Politika
11 Şubat 2019 Pazartesi 13:59

AK Parti’nin İzmir’deki meclis listelerine ‘Yıldırım’ müdahale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 25 ilçede başkan adayını belirleyen AK Parti’de sıra meclis üye listelerinin belirlenmesine geldi. 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan TBMM Başkanı Yıldırım, teşkilatla gün boyu temas kurmak için kente geldi.

EGEDESONSÖZ- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı, İzmir Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kente geldi.

Partisinin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile birlikte Cumhur İttifakı çatısı altında İzmir’deki belediye başkan adaylarını netleştirmesi sonrasında belediye meclis üye listelerinin oluşturulması noktasında fikir beyan etmek için kente geldiği belirtilen Yıldırım yoğun bir mesai harcıyor.

Randevu sistemiyle 25 ilçe belediye başkan adayıyla tek tek özel görüşen Yıldırım’ın teşkilat ile adaylar arasında yaşanan sorunları çözmeyi istediği aktarıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de yer aldığı görüşmelerde ayrıca ilçe başkanlarıyla da bir araya geliniyor. Toplantılar basına kapalı bir şekilde gerçekleşiyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 işçi
 12 Şubat 2019 Salı 09:14
benim anlamadıgım izmiri bıraksın gitsin aday oldugu yeri belirlesin şaka gibiler sanane bee izmirdennnn binali
 Ak gençlik
 11 Şubat 2019 Pazartesi 22:53
Sayın başkanım yine aynı kişiler Meclis üyesi olmasın
 hoşgeldiniz Gelali
 11 Şubat 2019 Pazartesi 17:57
Hay Allah, biz de verdiği sözleri neden tutmadığını anlatacak diye heyecanlanmış, gözümüzü uyku tutmamıştı! BinAli, İnAli derken GitAli, GelAli olmuş, o kadar! Akıllı adamdır Binali Bey, kazanılamayacağını bilir, hiç değilse ağzı laf yapanlar meclise girsin diyedir çabalamaları.
 Özay öz
 11 Şubat 2019 Pazartesi 15:38
Listelerde bu onun Adamı bunun yakını dönemi adayları zor durumda bırakıyor.. Lütfen adayların kendi bölgelerinde ki dengelere uygun liste yapabilmesine imkan verilsin.. Tavsiye ile gelen isimlerin ortak durumlar güvenlik soruşturmasını zayıf geçirmiş isimler..Reis izmiri mercek altına almalı derken şükür Sayın Binali Yıldırınim başkanım geldi.. Sorun kalmaz
 volkan
 11 Şubat 2019 Pazartesi 14:58
İstanbul''dan baska herseyle ilgileniyor ..joker
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz