MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yıldırım: 15 Temmuz ruhu dirilmiştir
Politika
10 Eylül 2017 Pazar 11:55

Başbakan Yıldırım: 15 Temmuz ruhu dirilmiştir

Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma Töreni'nde konuştu. Konuşmasında ön plana çıkan başlık, terörle mücadeleydi. Başbakan, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlattı. "Birliğimize kastedenler kazanamayacak" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Bilecik'te 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katıldı.

Başbakan Yıldırım özetle şöyle konuştu;

"Ne mutlu bize ki Ertuğrul Gazi bilgeliğinin 7 asır önce bu topraklarda bıraktığı tohum bir çınar olma haşmetini koruyor. Söğüt, büyük medeniyet çınarımızın köküdür. Adaletle hükmeden devletimizin hareket noktasıdır. Birliğimize gölge düşürmek isteyen alçaklara buradan Söğüt'ten sesleniyorum. Birliğimize kastedenler kazanamayacak. Bu mileltin kardeşliğini asla bozamaycaksınız. Bu şanlı bayrağı asla indiremeyeceksiniz. Bu ezanları asla sustaramayacaksınız. Ertuğrul Gazi'lere layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz. 

Çok badirelerden geçtik ama hamdolsun istiklalmize gölge düşürmedik. FETÖ terör mensupları 15 Temmuz gecesi bu millete acı yaşatmak istediler. O gece bu aziz mileltin istiklaline kast ettiler. Söğüt ruhu 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir.

Arakan'a, Filistin'e, Kudüs'e sahip çıkarız. Nerede zulüm ve vahşet varsa onun karşısındayız. 15 Temmuz baskıya karşı milletin demokrasi aşkıyla verdiği en güzel cevaptır." (NTV)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz