MENÜ
İzmir 17°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Kocaoğlu'ndan önemli açıklama: Aday değilim!
Yerel Yönetimler
20 Nisan 2018 Cuma 16:09

Başkan Kocaoğlu'ndan önemli açıklama: Aday değilim!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklamada bulundu. Kocaoğlu, "Cumhurbaşkanlığı’na aday değilim. Bu önemli detayın kamuoyu tarafından bilinmesinde yarar görüyorum” şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, dün gece özel bir televizyon kanalında yayınlanan tartışma programında Gazeteci Gürkan Hacır tarafından dile getirilen “Başkan Kocaoğlu ‘Cumhurbaşkanlığı makamı bir şereftir. Böyle bir şerefe partim uygun görürse onur duyarım, kabul ederim’ dedi” şeklindeki ifadelerinin düzeltilmeye muhtaç olduğunu söyledi.

Başkan Kocaoğlu,”Gürkan Bey ile yaptığımız telefon görüşmesinde, Cumhurbaşkanlığı gibi şerefli bir makam için adımın geçmesinin büyük bir onur olduğunu söyledim. Bu doğrudur. Ancak konuşmamızda ‘Partim uygun görürse kabul ederim’ gibi bir ifadem olmadı. Aksine yerel bir yönetici olduğumu söyleyip görev sürem boyunca İzmirlilere verdiğim sözleri yerine getirmek istediğimi anlattım. Cumhurbaşkanlığı’na aday değilim. Bu önemli detayın kamuoyu tarafından bilinmesinde yarar görüyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Aziz başkan?
 21 Nisan 2018 Cumartesi 15:06
Aziz başkan bize lazım, gitmesin, başladıklarını bitirsin, Tunç Soyeri hazırlasın, bir sonraki dönem Soyer'e devredeceğini şimdiden söylesin, çekişlmeler önlensin! Hır-gürle yitirilecek zaman yok! Başkanlığa da Yılmaz Büyükerşen daha çok yakışıyor!
 N.Mesut GENÇ
 21 Nisan 2018 Cumartesi 14:37
Geçen seçimdede detaylı yazmıştım. En iyi ve doğru aday Aziz KOCAOĞLU' dur. Aday da olmalıdır.
 Sagduyu
 21 Nisan 2018 Cumartesi 09:25
iddia ediyorum Aziz bey Cumhurbaşkani secilsin ertesi gun dokar da avro da duser ekonomi mormal yoluna girer ulkeye rahatlama gelir dis dunyaya onemli bir guven mesaji verilmis olur devlet adami kisiligi ile kisa surede devletimiz normal hukuk devletine doner ekonomist kisiligi ile uretim ekonomisinden yana politikalari hemen hayata gecirebilir. Ulkemiz icin buyuk bir sans olur. Ama tarafsizligini yitirmis militan yuzbinler yine aynaya saskin bakar boyle bir insani degerlendirmeye almaz. Artik uyanmakta yarar var; ulke ekonomisi felakete dogru dolu dizgin gidiyor.l, deniz bitti borç batagi her yeri kanser gibi sarmakta...
 İbrahim cengiz
 21 Nisan 2018 Cumartesi 01:44
Ey yuce aziz siz izmir gibi koca şehri adam ettiniz metro tranvay aritma stat yerelde kalkinma bunlarin üstesinden gelmiş bir başkan tabiki ve haklı olarak cumhurun başi olur yolun acık olsun kaca adam ibrahim cengiz
 Serdar
 20 Nisan 2018 Cuma 20:59
Isabetli bir karar vermiş
 tlmuçin Beran
 20 Nisan 2018 Cuma 20:56
Aziz TÜRKİYE ''ye,Aziz BAŞKAN.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz