MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Nasır'dan İZTO seçimleri değerlendirmesi: İzmir için yeni bir sayfa açılacak!
İş Dünyası
10 Nisan 2018 Salı 14:19

Başkan Nasır'dan İZTO seçimleri değerlendirmesi: İzmir için yeni bir sayfa açılacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı ve İZTO 67 - İnşaat Yapım ve Onarım Grubu'ndan yeniden Meclis Üyesi seçilen Necip Nasır seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı ve İZTO 67 - İnşaat Yapım ve Onarım Grubu'ndan yeniden Meclis Üyesi seçilen Necip Nasır seçimlere ilişkin ilk değerlendirmesinde, “İZTO seçimlerinde üyeler, 25 yıldır süren tek adam yönetimine karşı tercihlerini değişimden yana yaptılar. Bu en başta İzmir Ticaret Odası ve ardından kentimiz için yeni bir başlangıç anlamına geliyor” dedi.

Nasır, “Kent ve ülke ekonomisinin lokomotifi bir sektörün beklenti ve taleplerine yıllardır kulak tıkayan ve keyfi yönetimini sürdürmekten başka gayesi olmayan bir zihniyet, iktidarını kaybetmiş; yönetişim ve birliktelik üzerine kurulan bir anlayış bu seçimde galip gelmiştir” diye konuştu.

DEĞİŞİM TALEBİ YİNE SANDIĞA YANSIYACAK
Cumartesi günü gerçekleştirilecek Başkanlık ve Yönetim Kurulu seçimlerinde de, meclis üyesi seçimlerinde ortaya çıkan değişim talebinin aynı şekilde sandığa yansıyacağını ve tek adam döneminin artık İzmir Ticaret Odası'nda tamamen kapanacağını dile getiren Necip Nasır, “Bu süreçte özellikle 67 - İnşaat Yapım ve Onarım Grubu'ndaki meslektaşlarımız bu güçlü değişim mesajını sandığa çok iyi yansıttılar. Ekrem Demirtaş'ın bu komiteden çıkamaması kendisi için tam bir hezimet ve ağır bir mağlubiyettir. İZTO bundan böyle tek adam yönetimiyle değil, şeffaf ve hesap veren bir yapı ve birliktelik ruhuyla yönetilecektir. Buna olan inancımız tamdır” ifadesini kullandı.

İZTO ÜYELERİ İKTİDAR HIRSINA 'DUR' DEDİ
İZTO seçimlerinde üyelerin, iktidar hırsı ile ayrıştıran, bölen ve yöneten anlayışa dur dediğini ve tek adama karşı birliktelik ruhu sergilediğine dikkat çeken Necip Nasır, sözlerine şöyle devam etti: “Bu süreçte Başkan Adayı Sayın Mahmut Özgener'in birleştirici söylemi, demokratik, katılımcı yönetim ilkeleri ve odayı üyelerle birlikte yönetme konusunda ortaya koyduğu irade üyelerden çok büyük bir teveccüh görmüştür. İzmir'in özlediği bir birliktelik ve dayanışma ruhu İZTO seçimlerinin ilk ayağında vücuda gelmiştir. Cumartesi günü gerçekleştirilecek Başkanlık seçimlerinde de üyelerin bu değişim talebi doğrultusunda oy kullanarak İZTO ve kentimizin aydınlık yarınlarının kurulması yönünde kararlı bir adım atmalarını ve İZTO'da bir demokrasi şöleni yaşatmalarını bekliyoruz”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz