MENÜ
İzmir
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Selvitopu muhtarlarla buluştu
Yerel Yönetimler
2 Mart 2018 Cuma 16:21

Başkan Selvitopu muhtarlarla buluştu

Karabağlar Belediyesi Başkanı Muhittin Selvitopu, 'Bölgesel Muhtarlar Toplantısı'nın 5’inci turu 2’inci toplantısını Arap Hasan Mahallesinde düzenledi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun 4 yıl önce göreve gelmesinin hemen ardından başlayan “Bölgesel Muhtarlar Toplantısı”nın 5’inci turu  2’inci toplantısı Arap Hasan Mahallesinde düzenlendi. Toplantıda konuşan Başkan Selvitopu, Afrin Operasyonu'nda şehit düşen 8 askerimize Allah'tan rahmet diledi ve ülke olarak dayanışmaya ihtiyacımız olduğunu vurgulayıp, "Bu ülkenin insanları birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olarak ayakta durmasını bilmiştir,  bundan sonra da her zaman bilecektir” dedi. 
Bahçelievler,  Arap Hasan,  Basın Sitesi, Bahar, Reis, Esenlik, Doğanay ve Vatan mahallesi muhtarlarının katıldığı toplantıda Başkan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.
HEPSİNE MÜCADELE RUHU VE AZİM DİLİYORUZ
Konuşmasına Afrin’de hayatını kaybeden 8 şehidimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabır dileyerek başlayan Başkan Selvitopu,  “Bu acı hepimizin acısı. Oradaki Mehmetçiklerimizin sağ salim, kısa süre içinde yurdumuza ve ailelerine dönmelerini ve yaşamlarına devam etmelerini diliyoruz. Hepsine buradan mücadele ruhu ve azim diliyoruz,  Allah güç kuvvet versin diyoruz. Onların her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ
Ülkemizin zor bir coğrafya içinde olduğunu hatırlatan Selvitopu,  “ Bu dava ülkemizin, hepimizin  davası. Bu ülkede yaşayan insanların güvenlik içinde yaşaması en doğal hakları. Ordumuz da bunu yapmaya çalışıyor. Bu ülke insanları birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olarak ayakta durmasını bilmiştir,  bundan sonra da her zaman bilecektir” dedi. 

MUHTARLARIMIZLA KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ
Muhtarlarla tek tek konuşan ve notlar alan Başkan Selvitopu, “Amacımız iletişimi güçlü kılıp, daha sağlıklı şekilde çalışmalarımızı sürdürmek. Yerel yönetimler olarak muhtarlık kurumlarını önemsiyoruz. 4 yıldır sizlerle koordineli şekilde çalışmalara devam ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Başkan Selvitopu toplantının ardından Arap Hasan Mahalle Muhtarı Hülya Torun ile birlikte mahalleyi dolaşarak incelemelerde bulundu

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet gülümser
 3 Mart 2018 Cumartesi 15:22
Vatandaş Bahçelievler 490 sokak spotcular tarafından gasp edilmiş bir sokaktır. Oysaki bu sokak izmir in en güzel sokaklarından biriydi. Burada ikamet edenlerin yaşama hakkı yok. Bu durumu Başkana mahallede dolaşırken ifade ettim. Tık yok. İddia ediyorum belediye kibar insanların oyunu alıp hödükler in önünü acı yorar. Herhaftada bir iki kaza oluyor .hafif kasis yapın diyoruz duyan yok. Muhtar mi kendine faydası yok.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz