MENÜ
İzmir 14°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Uğurlu: Kemalpaşa'da sıkılmadık el bırakmadık
Yerel Yönetimler
23 Eylül 2018 Pazar 15:34

Başkan Uğurlu: Kemalpaşa'da sıkılmadık el bırakmadık

AK Parti Kemalpaşa İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katılan Başkan Uğurlu, “Allah’a hamd olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde millete hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda 4,5 yılda Kemalpaşa’mıza adeta lig atlatıp marka projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

AK Parti Kemalpaşa İlçe Danışma Kurulu toplantısı Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Muhsin Yazıcıoğlu kapalı-ısıtmalı olimpik yüzme havuzu ve kına konağı sosyal tesislerinde İl Başkanı Aydın Şengül, Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıda katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 4,5 yıldan beri gece gündüz demeden hizmet etmek için çalıştıklarını kaydetti. Uğurlu, “2014 yılında göreve geldiğimizde burada olan herkes Kemalpaşa’nın ve Kemalpaşa Belediyesi'nin durumunu biliyordu. Ama şuan Allah’a şükür söz verip de yapmadığımız hiçbir iş yok. Hatta söz vermediğimiz birçok projeyi hemşerilerimizin hizmetine kazandırdık. Derdimiz milletimize hizmet etmekti bunu başardık. Millete hizmet dışında hiçbir gaye için bu makamlara gelmedik. Kemalpaşa’da el değmedik yer, gidilmedik nokta ve sıkılmadık el bırakmadık. Bunları yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“HASBİ OLACAĞIZ”
Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hesap kitap peşinde değil, gönüllere girmek için milletle el ele gönül gönüle olacaklarını belirten Başkan Uğurlu, “Hesabi değil hasbi olacağız. Mahalle mahalle, kapı kapı gezip, kimseyi gücendirmeden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı gibi gönüllere gireceğiz. 2019’da Kemalpaşa’mızda kaldığımız yerden devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Murat
 24 Eylül 2018 Pazartesi 01:41
Konuşma çok güzel icratyanlış
 hayat bayram olsa
 23 Eylül 2018 Pazar 21:47
Neseli bir sarki reklamlarda guzeldir eger tarafsiz yayin yapilirsa haberler gercegi yansitir. Malesef sizinle ayni seyleri ayni kulvardan bakmamiza ragmen gormuyorum
 Önder
 23 Eylül 2018 Pazar 20:29
Yorumunuz:ve daha neleri var inşallah onları da 2019 da yani seçim sürecinde açıklarız
 Önder
 23 Eylül 2018 Pazar 20:27
Demişki Gönüller’e gireceğiz gönüllere görev süresi başlarken girilir biterken deyil demişki millet ile el ele olacağız el ele olmak için makam odasına randevu ile vatandaşı mağdur etmemek gerekir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz