MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’in patronu 'Adalet Yürüyüşü'ne ne zaman katılacak?
Politika
22 Haziran 2017 Perşembe 19:45

CHP İzmir’in patronu 'Adalet Yürüyüşü'ne ne zaman katılacak?

İl Başkanı Asuman Ali Güven, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ için 24 Haziran Cumartesi günü yola çıkacağını söyledi. Güven, “Arife günü bayramlaşma törenimizden sonra yola çıkacağım. Bayramda genel başkanımızın yanındayım” dedi.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’in, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan start verdiği ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılacağı tarih belli oldu.

Kentteki belediye başkanlarının ve ilçe başkanlarının birer birer genel başkan yürüyüşüne katılmalarının ardından gözler İl Örgütü’nün başkanına çevrildi.

BAYRAMDA GENEL BAŞKANIMIN YANINDAYIM!
Başkan Güven, 24 Haziran Cumartesi günü akşamı yola çıkacağını ifade etti. Egedesonsöz’e konuşan Güven, “İzmir’den bir yürüyüşümüz oldu. Manisa’da son buldu. Artık genel başkanımızın yanına giderek ona orada destek vereceğiz. Benim önceki programlardan ve sonrasında gelecek bayramlaşmadan ötürü ancak 24 Haziran Cumartesi günü yola çıkmam uygun göründü. Ben de o gün bayramlaşma törenimizin ardından gideceğim. Bayramda genel başkanımın yanında olacağım” dedi.   

NÖBET DEĞİŞİMİ ŞEKLİNDE OLUYOR
İstanbul istikametine hareket eden Genel Başkan’ın kortejiyle Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde buluşma planı yapan ve genel merkezden gelen müdahale sonrasında iptal edilen İzmir yürüyüşü Soma’daki programın ardından son buldu.  

Tüm örgütlerin CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne destek vermesinin kararlaştırılması sonrasında İzmir’den hemen hemen her gün en az bir belediye başkanı ve ilçe başkanı düzenlenen programa ayak uyduruyor.

Geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, diğer ilçe başkanları ve çok sayıda partili CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na ve İzmir milletvekillerine yürüyüşte destek olmak için kentten ayrıldı.

İzmir’den gerçekleşmesi planlanan yürüyüşün iptal olmasının ardından nöbet değişimi şeklinde hayata geçen ve birer birer gidip genel başkana destek olan partililer ve başkanlar daha sonra kente gelerek görevlerine devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz