MENÜ
İzmir 20°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’in patronundan seçim açıklaması: Seçime hile karıştırıldığını görürsek…
Politika
25 Haziran 2018 Pazartesi 11:11

CHP İzmir’in patronundan seçim açıklaması: Seçime hile karıştırıldığını görürsek…

İl Başkanı Deniz Yücel seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, “Halen İzmir’de sayım döküm işlemleri devam ediyor. Geçen kayıtlarla ıslak imzalıları karşılaştıracağız. Seçime hile karıştırıldığına dair bir veri görürsek gerekli işlemi başlatacağız” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından il binasında basın toplantısı düzenledi.

BAZI İLÇELERİMİZDE ERKEN SEÇİM KUTLAMALARINA BAŞLAYAN VATANDAŞLARIMIZIN TAŞKINLIK YAPTIĞINI GÖRÜYORUZ
İl Başkanı Yücel sonuçları değerlendirirken, “Bugün Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli bir seçim yaşadık. Süreç hala devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren sandık görevlilerimiz müşahitlerimiz, ilçe seçim kurulu görevlilerimiz görevinin başındaydı. Bu bir demokratik yarıştır. Bu vatandaşlık görevini yerine getirerek oyunu kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halen İzmir’de sayım döküm işlemleri devam ediyor. Resmi sonuçlar açıklanmadı. Münferit bir takım olaylar yaşanmışsa bile seçimin sıhhatini etkileyecek bir olay yaşanmadığını düşünüyoruz. Bazı ilçelerimizde erken seçim kutlamalarına başlayan vatandaşlarımızın taşkınlık yaptığını görüyoruz. Bazı yerlerde emniyet mensuplarının gereksiz yere kuvvet kullandıklarını düşünüyoruz. Bundan dolayı partililerimiz zarar gördüler. Gittik yerlerinde inceledik. İzmir genelinde sandıklara hakimdik. Sorun yaşamadık. Ancak elimize geçen kayıtlarla ıslak imzalıları karşılaştıracağız. Seçime hile karıştırıldığına dair bir veri görürsek gerekli işlemi başlatacağız” dedi.

TOPLUMUN REFAH İÇİNDE YAŞAMASI İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELE DEVAM EDECEĞİZ
Alınan oy oranlarını paylaşan Başkan Yücel, “Gayri resmi verilere göre Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce İzmir’de yüzde 54.35 oy almış görünüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yüzde 32.66 oy almış görünüyor. Milletvekili seçimlerinde ise CHP yüzde 41.93, AK Parti yüzde 27.23 oranında oy almış görünüyor. Ve yine İzmir birinci bölgede 7, ikinci bölgede 7 olmak üzere genelde 14 milletvekili çıkarmış görünüyoruz. Bunlar resmi sonuçlar değil. Islak imzalı tutanaklarla YSK’daki resmi sonuçları karşılaştıracağız. Seçime hile karıştırıldığını gördüğümüz takdirde hukuki itirazlar yapılacak. Bu bir demokratik yarıştır. Toplumun refah içinde yaşaması için verdiğimiz mücadele devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 bornona adil beyaz
 25 Haziran 2018 Pazartesi 11:24
ne diyorsunuz siz ya iş bitmiş olan olmuş ince izmirden 53/54 aldı hani 80 üzeriydik geçmiş olsun yerelde de akp alır. siz hala hile hurda diyorsunuz hadi bulun çıkarın görelim, partimiz ne hale geldi parti oyumuz 22/23 oldu farkındamısınız acaba
 ahmet
 25 Haziran 2018 Pazartesi 09:53
bu yakışıklıya da bir dizi teklifi gelir artık..
 
 25 Haziran 2018 Pazartesi 08:13
Gördük nasıl işlem yaptığınızı. Bence daha fazla konuşmayın, konuştukça batıyorsunuz...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz