MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Karabağlar’da disipline verilen o isim konuştu: Ben bu kararı…
Politika
23 Eylül 2017 Cumartesi 16:13

CHP Karabağlar’da disipline verilen o isim konuştu: Ben bu kararı…

Sarıyer Mahallesi’nde seçim sırasında İl Yöneticisi Özdemir’le tartışan ve Karabağlar İlçe Yönetim Kurulu tarafından ihraç istemiyle disipline gönderilen Batıhan, “Ben bu kararı beklemiyordum. Bu tür gelişmeler bizi üzüyor. İl yönetimine güveniyorum” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kurultay takvimi kapsamında devam eden mahalle delege seçimleri İzmir’de çok sayıda tartışmayı beraberinde getirdi.

Çiğli, Tire, Bayraklı ve Bornova’da bazı mahallelerde itiraz ve şikayetler yaşanırken Karabağlar’ın Sarıyer Mahallesi’nde de disiplin süreci başladı.

İlçe Yönetim Kurulu aldığı kararla seçim sırasında İl Yöneticisi Çetin Özdemir’le tartışma yaşayan Karabağlar Meclis Üyesi Abdulvahap Batıhan’ın tedbirli olarak ihracını istedi.

İL YÖNETİMİNE GÜVENİYORUM!
Karar için son sözü il yönetimi söyleyecek. Gelişmelerin ardından konuşan partili Batıhan, “Beni disipline gönderme gerekçeleri nedir? Ben bu kararı beklemiyordum. Bu tür gelişmeler bizi üzüyor, duygusallaştırıyor. Ama ben il yönetimindeki büyüklerimize güveniyorum. Oradan sağlıklı bir karar çıkacağını bekliyorum. Ben 40 yıllık partiliyim. Ailem gibi görüyorum. Detaylı açıklamayı il yönetiminin kararının ardından yaparım. Şu an kendime de partime de zarar vermek istemiyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz