MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’den İhsan Özkes’e tepki
Politika
31 Ağustos 2015 Pazartesi 14:28

CHP’den İhsan Özkes’e tepki

CHP’den istifa ettikten sonra AKP’ye yönelik yaptığı sert eleştirilerde geri adım atan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Saray’da verdiği 30 Ağustos resepsiyonuna katılan İhsan Özkes’e eski partisinden tepki geldi.
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP’den istifa edip Ak Saray’daki resepsiyona katılan Milletvekili İhsan Özkes’e ilişkin açıklamada bulundu.
 
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP’den istifa edip Ak Saray’daki resepsiyona katılan Milletvekili İhsan Özkes’e ilişkin açıklamada bulundu.
 
CHP’yi eleştiren ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Ak Saray’a ilişkin sözlerinin tam tersini söylemeye başlayan emekli Müftü İhsan Özkes gündem oldu.
 
İhsan Özkes’in açıklamalarını değerlendiren CHP’li Aykut Erdoğdu, “İhsan Özkes CHP'de hep el üstünde tutuldu... En son PM seçiminde en yüksek oyu aldı... Aşırı sinirli ve kaprisli tavırları sineye çekildi” dedi. Twitter’dan mesajlarını paylaşan Erdoğdu şöyle devam etti:
 
“Üsküdar seçimlerinde CHP'yi suçlayan tavırlarına anlayış gösterildi... Son seçimde binlerce aday varken Milletvekili atandı. İhsan Özkes'e gösterilen anlayışı biz görmedik... CHP'nin bu anlayış ve hoşgörüsüne Özkes'in karşılığı vefasızlık oldu...”
 
ÖZEL'DEN DE TEPKİ 
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinden istifa eden Bağımsız Milletvekili İhsan Özkes'in Hazreti Muhammed ve yüce Allah'ın isimlerini siyasette bolca kullandığını öne sürerek, "Ben bunu hiç doğru bulmam. Defalarca da söyledim ama bir kez, bir cümle içinde kullanacak olursam, Allah kimseyi İhsan Hoca'nın düştüğü duruma getirmesin" dedi.

TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bağımsız İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in açıklamalarına ilişkin soru üzerine; geçmişte AKP, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı konusunda eleştirilerde bulunan Özkes'in, seçimlerin yaklaştığı bugün ise sarayla ilgili övgülerde bulunduğunu ileri sürdü.
 
Özel, "Sayın İhsan Özkes, Peygamber Efendimizin ve yüce Allah'ın ismini siyasette bolca kullanıyor. Ben bunu hiç doğru bulmam. Defalarca da söyledim ama bir kez, bir cümle içinde kullanacak olursam, Allah kimseyi İhsan Hoca'nın düştüğü duruma getirmesin" şeklinde konuştu.

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz