MENÜ
İzmir 13°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’li Tatlı’ya eski öğrencisinden anlamlı hediye
Politika
23 Kasım 2017 Perşembe 15:25

CHP’li Tatlı’ya eski öğrencisinden anlamlı hediye

İzmir İl Başkan Yardımcısı ve emekli öğretmen Hatice Tatlı’ya eski öğrencisi ve resim öğretmeni Ezgi Yılmaz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle anlamlı bir hediye geldi. Yılmaz öğretmeni Tatlı’nın karakalem portresini yaptı ve gönderdi.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve emekli öğretmen Hatice Tatlı’ya 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğrencisi tarafından anlamlı bir hediye gönderildi.

Sağlık meslek liselerinde, sürücü kurslarında ve parti için eğitimde 22 yıllık süre boyunca öğretmenlik ve müdürlük yapan Tatlı’nın Ezgi Yılmaz isimli resim öğretmeni öğrenicisi önemli gün öncesinde vefasını gösterdi.

BANA VERİLEN EN GÜZEL HEDİYEDİR

Yılmaz, Tatlı’nın karakalem portresini yaparak eski öğretmenini unutmadı. Kendisinin portresini gören ve duygulu anlar yaşayan Tatlı, “Yarın 24 Kasım Öğretmenler Günü. Ama ne yazık ki biz öğretmenlerin buruk bir biçimde andığı bir gün. Çünkü Güneydoğu ve Doğu’da şehit edilen öğretmenlerimiz, atanamayan öğretmenlerimiz, intihar eden öğretmenlerimiz var. Ekonomik kıskaçta bunalan öğretmenlerimizle, siyasi baskı altında bırakılan öğretmenlerimizle bugünü güzel anmak mümkün değil. Atatürk bizim her zaman başöğretmenimizdir. Biz öğretmenler her tür baskıya rağmen, her tür olumsuzluğa rağmen onun izinde yürümeye devam edeceğiz. Bir resim öğretmenimizin yaptığı bu resim öğretmenler günü için bana verilen en güzel hediyedir” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz