MENÜ
İzmir 12°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’nin Bayraklı Adayı Sandal’dan ‘Lider’li paylaşım!
Politika
9 Şubat 2019 Cumartesi 17:10

CHP’nin Bayraklı Adayı Sandal’dan ‘Lider’li paylaşım!

Bayraklı Belediye Başkan Adaylığı kesinleştikten sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelen Sandal, “3 yıldır bu sürece hazırlanıyorum. Sahada en yoğun çalışan aday adaylarındandım. Amacımız Bayraklı’da herkese hizmet etmektir” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Adaylığının ilan edilmesi sonrasında Lider ile yan yana geldiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Sandal önemli mesajlar verdi. Videoda konuşan CHP Lideri ayrıca, “Bayraklı için genç bir belediye başkan adayımız… Onu İzmir’e ve Bayraklılara emanet ediyorum. O Bayraklı için bütün gününü, mesaisini harcayacak” ifadelerini kullandı.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN, EL BİRLİĞİYLE SÜRECİ YÜRÜTECEĞİZ
Sandal ise yaptığı açıklama şunları söyledi: Ben yaklaşık 25 yıldır Bayraklı’da oturuyorum. Kenti tanıyorum. Uzun zamandır CHP içinde aktif görev aldım. 3 dönem il başkan yardımcılığı yaptım. 3 yıldır da bu sürece hazırlanıyorum. Projelerimiz ve çalışmalarımızla mahalle muhtarlarına,  sivil toplum kuruluşlarına, derneklerimize gittik. Sahada da en yoğun çalışan aday adaylarındandım. Şimdi de genel merkezimiz böyle bir karar verdi. Bu bizim adımıza bir şereftir. Kimseyi ötekileştirmeden, el birliğiyle süreci yürüteceğiz. Amacımız Bayraklı’da herkese hizmet etmektir. Asıl projemiz olan dünya çocuk ve gençlik kentinin hayata geçireceğiz. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 GAZİEMİR
 9 Şubat 2019 Cumartesi 22:26
aaa hık demiş burnundan düşmüş...resmen ikiz gibi hemşehriler...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz